Ce a făcut Regele Charles când mezinul său a ajuns la Londra. Se va întâlni monarhul cu Harry?

30 septembrie 2024   Royals

Sfârșitul lunii octombrie a venit cu un weekend plin în Marea Britanie. Harry, mezinul rătăcitor a revenit la Londra, în timp ce Regele Charles a avut, la rândul său, un program încărcat.

Pare că se desprinde din ce în ce mai greu de Scoția. Pentru monarhul britanic, și weekendul care s-a încheiat a fost tot unul scoțian.

Regele Charles al III-lea s-a întâlnit cu președinta Parlamentului Scoțian Alison Johnstone și împreună au sosit la Parlamentul Scoțian din Edinburgh pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a instituției, ocazie cu care suveranul s-a adresat Camerei Holyrood, sâmbătă, 28 septembrie 2024.

După acest eveniment, nu s-a grăbit să revină la Londra, deși știa că mezinul Harry urmează să ajungă în Regat, pentru a participa la o gală caritabilă ce se află sub patronajul său.

Charles a rămas la Balmoral, iar duminică a mers la biserică.

Regele Charles s-a îndreptat spre Crathie Kirk la Balmoral duminică dimineață, având-o pe Lady Sarah Keswick lângă el.

Monarhul părea într-o dispoziție excelentă când a fost condus la Crathie Kirk la Balmoral duminică dimineață, cu Lady Sarah Keswick lângă el. Regina Camilla li s-a alăturat, stând pe scaunul din față.

Purtând o jachetă de tweed cu cravată verde și roșie, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, părea relaxat în timp ce era condus pe străzile din Crathie.

Așezată pe scaunul pasagerului din față, cu un zâmbet radiant, Regina Camilla, în vârstă de 77 de ani, era foarte elegantă într-o haină verde și o beretă roșie cu pene, în timp ce Lady Sarah Keswick a vorbit cu monarhul pe bancheta din spate.

Aceasta este fiica fostului parlamentar conservator Simon Ramsay, al 16-lea conte de Dalhousie, și a fost căsătorită cu regretatul Sir John Chippendale „Chips” Lindley Keswick, care a murit în aprilie, la vârsta de 84 de ani.

Regele și Regina se află în prezent la Balmoral după ce au participat sâmbătă la cea de-a 25-a aniversare a Parlamentului Scoțian.

Mișcarea vine în momentul în care Prințul Harry a sosit în Regatul Unit în weekend pentru decernarea premiilor WellChild de luni, de la Londra. El va sta la o aruncătură de băţ de Palatul Buckingham!

Potrivit unei surse bine plasate, este foarte puțin probabil ca ducele de Sussex să se întâlnească cu tatăl său, Regele Charles, în timpul vizitei sale scurte, deoarece evenimentul WellChild va fi „singura sa programare în Marea Britanie”, iar tatăl său este de așteptat să rămână în nord.

Sursa adaugă că Harry, în vârstă de 40 de ani, urmează să zboare în Africa de Sud curând după aceea, într-o excursie, pentru a-și vedea prietenii vechi și pentru a-și susține organizația de caritate Sentebale.

Foto: Profimedia

Mai multe