Ce a schimbat Kate la machiajul ei? Mulţi spun că arată cu 10 ani mai tânără!

10 februarie 2017   Royals

Pe 9 ianuarie, Ducesa de Cambridge a împlinit 35 de ani. O vârstă pe care, clar, n-o arată şi la care o găsim mai interesantă ca oricând pe soţia Prinţului William. Un amănunt s-a schimbat, însă, la aspectul lui Kate de-a lungul anilor.

Aşa arată în prezent.

Specialiştii de beauty au realizat că Ducesa de Cambridge a făcut câteva schimbări în trusa sa de machiaj în ultimii ani, renunţând la unele artificii şi ţinându-şi look-ul cât mai aproape de natural.

Ştim deja că se machiază singură, căci ne-a mărturisit chiar ea, aşa că bănuim că a fost o schimbare pe care ea a simţit nevoia s-o facă, odată cu naşterea celui de-al doilea copil. Vorbim despre faptul că-n ultimii doi-trei ani, Kate a renunţat la tuş, care era nelipsit în kit-ul ei de înfrumuseţare. O schimbare binevenită, căci creionarea excesivă a ochilor ei îi făcea să pară mai mici.

Obişnuia să folosească creion de ochi / tuş la fiecare apariţie în public.

Un alt lucru pe care l-a schimbat Kate la rutina ei de make-up este faptul că nu mai optează pentru un blush atât de nuanţat precum o făcea în primii ani de şedere la Buckingham. O schimbare pe care au observat-o şi beauty-adviserii: ”Schimbând unele lucruri în rutina ei de make-up, Kate a reuşit să se transforme. Suntem cu toţii de acord că noul ei look este mult mai reuşit şi mai potrivit pentru ea”.

foto: getty images

Mai multe