Ce a spus Prințul Harry despre Meghan Markle în escapada lui în Singapore! A amintit și de Prințesa Diana

13 august 2023   Royals

În timpul vizitei lui în Singapore, Prințul Harry a fost însoțit de un prieten apropiat, Nacho Figueras. Amândoi au recunoscut că le duc dorul soțiilor!

Prietenul Prințului Harry, Nacho Figueras, a dezvăluit că lui și Ducelui de Sussex le lipsește "foarte mult" soțiile lor, Meghan Markle și Delfina Blaquier, în timpul vizitei lor la Singapore Polo Club înainte de meciul lor de polo caritabil pentru Sentebale.

Organizația caritabilă a fost fondată de prinț și sprijină tinerii vulnerabili din Lesotho și Botswana. Prințul Harry a jucat pentru echipa Royal Salute Sentebale, condusă de Nacho, împotriva echipei Singapore Polo Club.

La scurt timp după ce a avut o scurtă ședință foto înainte de meci, Nacho a vorbit cu Hello Magazine și a făcut o dezvăluire emoționantă despre el și Prințul Harry. „Ne este foarte dor de soțiile noastre", a mărturisit jucătorul de polo. „Aceasta a fost o călătorie foarte scurtă, deși sunt câteva zile, este foarte mult de călătorit 24 de ore în Japonia și câteva ore aici, dar ne este dor de ele, ne-am dori să fie aici."

La eveniment, Prințul Harry i-a adus un omagiu regretatei sale mame, Prințesa Diana. El a spus: „De când Prințul Seeiso și cu mine am fondat organizația caritabilă, în urmă cu 17 ani, munca noastră a rămas înrădăcinată în misiunea noastră și, în onoarea regretatei noastre mame, dorim să ne asigurăm că toți copiii și tinerii din Africa de Sud sunt puternici, sănătoși și capabili să își urmeze ambițiile și visele".

„Sentebale a rămas un pilon de sprijin în comunitățile din Africa de Sud timp de aproape două decenii, asigurându-se că generațiile viitoare sunt bine echipate pentru a face față numeroaselor provocări cu care se confruntă lumea noastră. Adaptabilitatea și agilitatea au fost un factor definitoriu în activitatea noastră."

Meciul caritabil a strâns un milion de dolari pentru această cauză. Prințul Harry a îmbrăcat tricoul cu numărul doi, când a intrat pe teren. Echipele au oferit un spectacol, iar partida s-a încheiat cu scorul 7-7. Trofeul a fost împărțit între cele două echipe, iar Prințul și-a ajutat colegii de echipă să urce pe scenă în timp ce aceștia ieșeau pentru acordarea premiilor.

Fiecare jucător s-a dus apoi să primească propriul premiu, iar după ce Nacho l-a luat pe al său, Prințul Harry a spus: „Bine jucat, Nacho, mulțumesc că ai venit". Dar nu a durat mult până când glumele amicale dintre cei doi au reînceput, Prințul Harry pretinzând că fură trofeul de la amicul său.

Foto: Getty Images

Mai multe