Ce au purtat doamnele la botezul lui Archie Harrison?

8 iulie 2019   Royals

Evident că toţi ochii au fost pe mama bebeluşului creştinat, şi anume Meghan Markle, şi toţi au sperat la ceva nemaivăzut sau ieşit din comun.

Ducesa de 37 de ani a respectat, însă, codul impus deja de Kate Middleton, care a purtat crem la toate cele trei botezuri ale copiilor ei. Ei bine, Ducesa de Sussex a ales alb şi Dior, atât în ceea ce priveşte rochia, cât şi pălăria, totul asezonat cu cercei Cartier.

Kate Middleton a fost o apariţie şic şi surprinzătoare la botez, în rochia ei midi, roz prăfuit, de la Stella McCartney, accesorizată cu o cordeluţă burgundi şi pantofi din piele întoarsă, în aceeaşi nuanţă.

Este aceeaşi rochie pe care Kate a purtat-o şi la prânzul dat de Regina Elisabeta cu ocazia Crăciunului de anul trecut. Cât despre celelalte doamne principale din acest portret regal, bunicile, cum ar veni, nici acestea nu s-au lăsat mai prejos.

Dacă Ducesa de Cornwall a ales o rochie în aceeaşi nuanţă cu a nurorii sale prin alianţă, plus faimosul ei colier cu perle, mama lui Meghan, Doria Ragland, a purtat un ansamblu într-o nuanţă plăcută de piersică.

Cu atâta roz în jur, ai zice că bebeluşul botezat e de sex feminin…

Mai multe