Ce bine arată Kitty Spencer, nepoata regretatei Prințese Diana, după ce a născut!

9 aprilie 2024   Royals

Fiica lui Charles Spencer a anunțat că a născut într-o postare emoționantă de Ziua Mamei.

Lady Kitty Spencer a arătat splendid într-o rochie neagră lungă de seară, la prima sa apariție publică de când și-a surprins fanii dezvăluind că a devenit mamă.

Modelul, care este fiica Contelui Spencer, fratele regretatei Lady Diana, a postat atunci o serie de imagini pe pagina sa de Instagram de Ziua Mamei, confirmând că a născut. „Este bucuria vieții mele să fiu mămica ta, micuțule. Te iubesc necondiționat. La mulți ani de Ziua Mamei pentru cei care sărbătoresc astăzi'.

Încă de-atunci, Kitty Spencer a uimit cu forma sa fizică, putând fi văzută în fotografii într-un costum de baie alb pe o plajă, în timp ce-și ținea bebelușul în brațe.

Acum, Lady Kitty Spencer pare să se întoarcă în lumea evenimentelor și a covoarelor roșii. În weekend, ea s-a alăturat unei serii de alte celebrități, printre care Demi Moore, Cher, Helen Mirren, Naomi Campbell, Isabella Rosselinni și Rosie Huntington-Whitley, pentru a participa la celebrarea celei de-a 40-a aniversări Dolce & Gabbana la Palazzo Reale din Milano.

Ajunsă la celebrarea de la Palazzo Reale, frumoasa blondă a optat pentru o rochie care să îi pună în evidență silueta, cu decolteu adânc și un șliț adânc. Ea și-a accesorizat ținuta cu un set de bijuterii cu rubine și turcoaze, având părul strâns într-un coc lejer.

Potrivit „The Sun”, designerii au organizat o expoziție la Milano pentru a sărbători cele patru decenii de activitate în modă. Stefano Gabbana a declarat: "Visul nostru este de a inspira noile generații, de a le încuraja să exprime ceea ce simt și de a le da curaj".

Lady Kitty este ambasadoarea globală a companiei italiene de lux, iar cei doi designeri ai casei Dolce & Gabbana au ajutat-o la crearea rochiei sale de mireasă, precum și a patru rochii special concepute pentru weekendul nupțial din 2021.

FOTO: Profimedia, Instagram

Mai multe