Ce bine se înţelegeau MS Margareta şi nepotul său, Nicolae, în 2015!

19 decembrie 2017   Royals

După cum am putut vedea la funeraliile Regelui Mihai de pe 16 decembrie, între prinţul renegat din familia regală română, Nicholas de Medforth Mills, şi mătuşile sale există o relaţie tensionată, iar motivele acestui fapt sunt cât se poate de cunoscute.

Foto: Alex Damian

Fostul Principe Nicolae (32) nu s-a împăcat niciodată cu faptul că a fost exclus din linia de succesiune la tron şi că i s-a anulat titlul regal, printr-un document semnat la 1 august 2015.

Şi când ne gândim că, în acelaşi an, cu doar câteva luni în urmă, la începutul lunii aprilie, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu i-au organizat unui Nicolae care împlinea 30 de ani un dineu cu fast la Palatul Elisabeta.

Invitaţii răsfăţaţi cu preparate delicioase au fost prieteni, foşti colegi de şcoală şi de universitate, precum şi colaboratori ai fostului prinţ Nicolae, din ţară şi din străinătate.

Aşadar, nu mai demult de acum doi ani, se putea observa relaţia deosebită care exista între Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi nepotul ei de soră, ultimul numind-o o doamnă deosebită şi mulţumindu-i pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat de când a venit în ţară.

Astăzi, aceiaşi mătuşă şi nepot urmează să se întâlnească în instanţă, după episodul din noiembrie, când Nicolae de Medforth Mills a forţat intrarea la bunicul său, aflat pe moarte, în reşedinţa sa din Elveţia.

Mai multe