Ce cool e Principesa Maria! A purtat o rochie cu vedere la tatuaj

3 octombrie 2024   Royals

Sora mai mică a Majestății Sale Margareta poartă încă dovada unui trecut „civil”, care o face să fie un personaj foarte cool printre tineri.

Știam de mult timp despre mai vechea pasiune a fiicei celei mici a Regelui Mihai și a Reginei Ana pentru tatuaje. Și asta pentru că Principesa Maria are la vedere mai multe desene tatuate pe piele - unul chiar evident, pe laba piciorului, a cărui cerneală în timp s-a mai estompat, semn că a încercat să-l diminueze sau chiar să-l șteargă.

Un al doilea tatuaj vizibil se află deasupra gleznei stângi, un desen ce reprezintă un fluture. Și, cum Principesa Maria are câteva bijuterii similare - o broșă și un pandant în formă de fluture - tragem concluzia că este un simbol care-i este drag.

Totodată, atunci când a întins mâna să salute diverși colaboratori sau invitați, am observat că există un tatuaj sub formă de linii la încheietura mâinii drepte, de-obicei acoperită cu manșeta vreunei cămăși sau a mânecii sacoului.

Și, după un studiu atent, am remarcat un alt semn și pe încheietura celeilalte mâini, un tatuaj circular - probabil o reprezentare a soarelui - , care este și mai ușor de ascuns, dat fiind faptul că salutul se face cu mâna dreaptă, nu stângă.

Acum, însă, îi descoperim un al cincilea, mult mai mare și mai colorat, chiar pe brațul stâng, pe care până acum nu-l puteam vedea din cauză că era acoperit de mânecile hainelor purtate. Dar iată că rochia purtată seara trecută la cea de-a VIII-a ediție a Concertului Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ l-a dezvăluit fără tăgadă. Prin materialul transparent al ținutei de un albastru cobalt se întrezărește un soi de pasăre roșie cu coadă stufoasă, pe care Alteța Sa Regală nu l-a mai acoperit, ba chiar se vede lesne în fotografia postată pe site-ul Casei Regale.

Cert e că toată lumea care a participat la evenimentul desfășurat de Organizația Umanitară Concordia la Teatrul Odeon din București l-a putut vedea. Anume Ulla Krauss-Nussbaumer, ambasador al Austriei la București, Diana Certan, director executiv Concordia Romania, dar și peste 200 de invitați, parteneri, colaboratori și susținători ai organizației.

Importantă a fost însă prezența Principesei Maria, care a dat greutate evenimentului, concertul având drept scop strângerea de fonduri pentru întrajutorarea a 120 de copii din Centrele de Zi deschise prin implicarea Concordia în Ploiești și comuna Odobești, județul Dâmbovița. Iar programul a inclus, pe lângă nume consacrate, și un repertoriu susținut de cei 48 de copii de la Centrele de Zi Concordia: toboșari, trupa de dansuri și Corul copiilor Concordia, alături de Eduard Stoica (voce) și Alexandru Ungureanu (percuție).

De altfel, acesta este doar unul dintre proiectele susținute de Casa Regală, Organizația Umanitară Concordia primind Înaltul Patronaj al ASR Principesa Maria în anul 2015. Așadar, pe Principesa Maria nu doar că o vedem lucrând cu tineri și în sprijinul lor, ci având și un spirit tânăr și rebel, care nu întinează în niciun fel imaginea sa regală, ci doar o face să fie un personaj foarte cool printre cei din noua generație.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Mai multe