Ce declarație a făcut ieri fratele Prințesei Kate? Toată lumea a fost înduioșată

15 februarie 2024   Royals

De Ziua Îndrăgostiților, James Middleton i-a transmis un mesaj tandru partenerei sale de viață, care l-a făcut tată anul trecut.

James Middleton este atât de îndrăgostit de soția sa, Alizée Thevenet, cu care s-a căsătorit în septembrie 2021, încât i-a dedicat cel mai emoționant mesaj de Ziua Îndrăgostiților.

Fratele Prințesei Kate a postat ieri pe contul său de Instagram o imagine cu Alizée îmbrățișând-o pe iubita lor cățelușă Ella, care a murit din păcate, în urmă cu câteva luni. Alături, James Middleton a scris un mesaj emoționant: M-am pierdut, iar Ella a găsit-o pe Alizée. Împreună, m-au salvat. Ella m-a condus la sufletul meu pereche, la totul. Din acest motiv, voi avea întotdeauna doi suflete iubite...”, a notat el, făcând referire la problemele lui emoționale din trecut.

Imaginea este cu atât mai emoționantă cu cât cockerul britanicului a murit în ianuarie 2023. 

Și, într-adevăr, atât cățelușa Ella, cât și iubita sa, Alizée, l-au ajutat să-și depășească stările depresive și să privească viața cu bucurie și optimism. „Am cunoscut-o pe Alizée prin Ella, după ce s-a dus direct la ea într-un restaurant. I-am scris un bilețel, pe care Alizée l-a păstrat. L-am semnat în numele Ellei. Am scris ceva de genul: „Vrei să ieși cu mine la un pahar de băutură? Și îl voi aduce și pe prietenul meu James cu mine"", s-a confesat James Middleton pentru „The Times” anul trecut. 

La nunta lor, Alizée a făcut încă un gest care l-a emoționat pe James Middleton: a a ales să poarte rochia de mireasă a mamei lui, Carole, pentru ceremonia lor intimă din Franța. Iar în toamnă, au devenit și părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Inigo. Și, deși Ella va avea mereu un loc special în inima lor, casa lor e înveselită acum de alți șase câini: Zulu, Mabel, Inka, Luna, Nala și Isla.

FOTO: Profimedia, Instagram

Mai multe