Ce diferență! Când se aranjează, Sarah Ferguson pare mai tânără cu 20 de ani

18 septembrie 2024   Royals

Ducesa de York arată surprinzător de bine atunci când se lasă pe mâna stiliștilor, care fac minuni cu machiajul, coafura și stilul ei personal.

Sarah Ferguson a îmbrățișat ecologia pentru ceremonia de decernare a premiului onorific pentru conservare al Fundației Perfect World și pentru covorul roșu, joi, în Göteborg, Suedia. Membra Familiei Regale britanice s-a alăturat laureatei Ellie Goulding, care a primit distincția pentru eforturile sale de conservare.

Pentru gala de decernare a premiilor și covorul roșu, Ducesa de York a ales, predictibil, o rochie de culoare verde creată de un designer care a devenit de bază pentru garderoba sa. Sarah Ferguson a purtat rochia Sarita din crep cu decupaje, de un verde crud, de la brandul londonez Safiyaa.

Rochia avea un decupaj pe corset, împreună cu mâneci spectaculoase care au fluturat și au căzut în cascadă pe covorul roșu. Sarah Ferguson a preferat o accesorizare simplă, purtând o pereche de cercei lungi cu perle, care să păstreze aceeași notă de curgere pe verticală, precum outfitul.

Apoi, de la machiaj, la coafură, totul a fost impecabil. Părul său roșcat, deja iconic, a fost aranjat lejer, cu onduleuri mari, încadrându-i frumos fața. Machiajul, care nu a părut deloc încărcat, a reușit să-i șteargă ani buni de pe chip, cu accent pe conturul ochilor și al sprâncenelor și cu un ruj subtil pe buze.

Cert e că, deși totul a părut foarte natural, Ducesa de York a reprezentat, totuși, o provocare pentru stiliști. E drept că fosta soție a Prințului Andrew se menține destul de suplă, dar să nu uităm că tocmai a trecut printr-o bătălie cu cancerul la sân, care a vlăguit-o și care a lăsat-o foarte palidă. Totodată, chipul său e tot mai brăzdat de riduri, iar părul s-a subțiat și el, în urma ședințelor de chimioterapie.

Cu toate acestea, atunci când intră pe mâna stiliștilor, Sarah Ferguson se transformă, pur și simplu! Iar machiajul, coafura și outfiturile moderne o fac să pară cu 20 de ani mai tânără.

FOTO: Instagram

Mai multe