Ce familie frumoasă are Lady Diana! Nepoții Amelia, Eliza și Samuel îi țin locul lui Kate la Wimbledon

3 iulie 2024   Royals

Lady Amelia și Lady Eliza Spencer, alături de fratele lor mai mic, Samuel Aitken, s-au numărat, ieri, printre invitații cel mai bine îmbrăcați de la turneul de tenis de la Wimbledon.

Britanicele din înalta societate s-au reunit, ieri, la faimoasa bază sportivă pentru cea de-a 137-a ediție a celui mai vechi turneu de tenis din lume, aducând cu ele și o paradă fashion a ținutelor potrivite pentru această ocazie.

Ziua a doua a evenimentului le-a avut ca eroine ale stilului pe nepoatele Prințesei Diana, surorile gemene Lady Amelia și Lady Eliza Spencer, care și-au coordonat foarte elegant ținutele, adoptând costume cu blazere la două rânduri de nasturi și pantaloni drepți.

Alături de cele două surori s-a aflat și Samuel Aitken, fratele lor de mamă, în vârstă de 21 de ani. În urma divorțului de tatăl fetelor, Contele Charles Spencer, în 1997, mama acestora, Victoria, a mai avut un fiu, pe Samuel, cu omul de afaceri sud-african Jonathan Aitken, cu care a fost căsătorită între 2005 și 2009.

În ceea ce o privește, Lady Amelia a fost însoțită și de soțul ei, Greg Mallett, cu care aceasta s-a căsătorit în martie 2023, în cadrul unei ceremonii nupțiale spectaculoase în Africa de Sud.

După cum bine știm, fratele regretatei Diana, Prințesă de Wales, a fost însurat pentru prima dată cu Victoria Aitken (născută Lockwood). Căsătoriții în 1989, cei doi au avut împreună patru copii – Lady Kitty (căsătorită și mamă a unei fetițe), surorile ei gemene mai mici Lady Eliza și Lady Amelia și Louis, viconte de Althorp.

De atunci, contele Spencer a mai fost însurat de două ori, ultima dată cu canadianca Karen Gordon, cu care are o fată, Lady Charlotte Diana, cea mai mică dintre cei șapte copii ai lui. În iunie 2024, s-a aflat că Charles Spencer și a treia sa soție s-au separat încă din luna aprilie 2024 și se află în plină acțiune de divorț.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe