Ce fericiţi sunt! Regina Letizia şi Regele Felipe au plecat în vacanţă alături de fetiţele lor

30 iulie 2018   Royals

Ca-n fiecare an, familia regală spaniolă se retrage pentru câteva săptămâni din îndatoririle publice, plecând spre Palma de Mallorca, unde se află reşedinţa lor de vară. Şi tot cum ne-au obişnuit până acum, cei patru au realizat şi o şedinţă foto cu această ocazie!

foto: Hepta

Sunt gata de vacanţă!

Îmbrăcaţi cu haine văratice, Regina Letizia şi Regele Felipe au pozat alături de cele două fiice ale lor, Leonor, Prinţesă de Asturia, şi Infanta Sofia a Spaniei. Şedinţa foto a avut loc la Palacio de la Almudaina, Madrid, cu puţin timp înainte să se îmbarce spre călătoria către Palma de Mallorca.

Şedinţa a avut loc la Palacio de la Almudena

Pentru această ocazie, Regina Letizia a îmbrăcat o superbă rochie albă, semnată de Hugo Boss, al cărei preţ este de 399 de euro, la care a asortat o pereche de sandale Mint and Rose (preţ: 114 euro). Prinţesa Leonor, fiica cea mare a cuplului, a purtat o rochie bleu a brandului spaniol Zara, în timp ce Infanta Sofia a ales o rochie albă, vaporoasă, de vară. Şi Regele Felipe a fost prezentabil, el purtând o cămaşă în dungi şi pantaloni bej.  Iată mai multe cadre din şedinţa lor foto!

Mai multe