Ce fete frumoase are Regina Letizia! Prințesele Leonor și Sofia, în ținute cool de vară

4 iulie 2022   Royals

Adolescentele spaniole au strălucit la un eveniment la care au luat parte singure, fără Felipe și Letizia.

Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani și moștenitoare a tronului spaniol, și Infanta Sofia, de 15 ani, au îmbrăcat ținute văratice pentru un eveniment care a avut loc în Catalunia. 

Cele două fiice ale Reginei Letizia și-ale Regelui Felipe au vizitat Muzeul și Teatrul Dali din localitatea Figueres din Catalonia, într-o zi fierbinte de vară, cele două îmbrăcând rochii cât mai lejere și potrivite pentru o zi caniculară.   

Cu această ocazie, Prințesa Leonor a purtat o superbă rochie alb-roșie de la Mango, completată de o pereche de espadrile cu platformă din sfoară, foarte populare printre femeile din familia regală spaniolă și care nu costă mai mult de 100 de euro.

Infanta Sofia a optat pentru o rochie mai scurtă, cu model etno, creație Claudie Pierlot, la care a asortat și ea, ca și Leonor, o pereche de espadrile, de data aceasta pe fond negru.

Dacă până acum aproape că nu le puteam deosebi pe cele două surori, situația s-a schimbat un pic, iar diferențele dintre Leonor și Sofia sunt ceva mai vizibile. Sofia este mai înaltă și mai suplă decât sora ei cea mare, moștenind înălțimea de la chipeșul ei tată, Regele Felipe. 

Leonor, de cealaltă parte, are fizionomia mai apropiată de cea a superbei sale mame, Regina Letizia. 

Foto: Profimedia

Mai multe