Ce i-a şoptit prinţul Harry lui Meghan în faţa altarului. Mireasa s-a emoţionat ca o adolescentă

19 mai 2018   Royals

19 mai 2018, ziua în care Meghan Markle a trecut de la statutul de actriţă de Hollywood la membră a familiei regale a Marii Britanii, căsătorindu-se cu prinţul Harry.

Au devenit oficial Ducii de Sussex, titlu nobiliar stabilit chiar de Regina Elisabeta a II-a, cei doi îndrăgostiţi intrând în istorie cu o nuntă de vis, ca în poveşti. Toată lumea a aşteptat nerăbdătoare mireasa, iar prinţul Harry, însoţit de fratele său, William - în calitate de cavaler de onoare, abia că-şi mai putea stăpâni emoţiile. Şi avea motive, căci Meghan Markle a radiat de frumuseţe în rochia albă de mireasă creată de Givenchy, cu tiara cu diamante împrumutată de la Regina Elisabeta şi cu un voal lung din mătase.

I-au sclipit ochii când şi-a văzut partenera intrând în biserică însoţită de micii cavaleri de onoare şi de domnişoarele de onoare, ca mai târziu să fie condusă la altar chiar de prinţul Charles. Prinţul Harry a zâmbit larg şi i-a şoptit lui Meghan Markle cuvinte care au făcut-o să roşiească şi să se emoţioneze ca o adolescentă.

"Arăţi uimitor. Sunt atât de norocos", i-a spus Harry lui Meghan, moment în care şi-a muşcat buza şi a zâmbit. Meghan, spre deosebire de el, a fost mai stăpână pe situaţie de-a lungul ceremoniei, mereu cu zâmbetul pe buze, poate că a ajutat-o şi faptul că este fostă actriţă, dar şi că a mai trecut prin momentul cu mersul la altar, atât în viaţa reală, cât şi în filme.

[video width="742" height="414" mp4="http://i0.1616.ro/media/501/3001/37048/18278602/3/meghansmiling-1526729474.mp4"][/video]

Foto: Twitter, Getty Images

Mai multe