Ce modernă e! Infanta Sofia, apariție încântătoare la depunerea jurământului de către Prințesa Leonor

1 noiembrie 2023   Royals

La depunerea jurământului de către Prințesa Leonor, întreaga familie regală a Spaniei a atras atenția! Infanta Sofia a uimit și ea cu apariția sa!

Întotdeauna s-a vorbit despre relația strânsă și specială dintre Prințesa Leonor și Infanta Sofia, dar ieri, în cea mai importantă zi a surorii mai mari, când a depus jurământul în fața Congresului Deputaților cu ocazia majoratului său, această legătură dintre fiicele Regelui Felipe și ale Reginei Letizia a fost mai mult decât demonstrată.

În momentul în care Prințesa Leonor a citit jurământul cu mâna pe Constituție, fețele Reginei Letizia și ale Regelui Felipe s-au luminat. Însă cum a reacționat sora mai mică, Infanta Sofia?

Cu zâmbetul pe buze și cu ochii ațintiți asupra surorii sale mai mari, Infanta Sofia a arătat prin atitudinea sa marea admirație pe care o simte pentru Prințesa Leonor. Pentru această zi mare, ea a optat pentru o rochie albă cu un model floral.

Este vorba despre o rochie a firmei britanice Erdem cu detalii inovatoare, cum ar fi volanele de la gât sau, ceea ce a atras cel mai mult atenția: mânecile deschise în formă de pelerină care simulează aripi.

Ca accesorii, Infanta Sofia a adăugat o curea neagră în jurul taliei și balerini negri, fără toc. Spre deosebire de mama și de sora ei, care au optat pentru coafuri speciale, Infanta Sofia a preferat să poarte părul lejer și drept, pe spate, dar și un machiaj foarte discret. 

Prințesa Leonor, foarte elegantă într-un costum alb

Pentru această ocazie specială, Prințesa Leonor a afișat ă eleganță serioasă într-un costum alb cu pantaloni, pe care l-a combinat cu o pereche de pantofi într-o nuanță deschisă. Viitoarea Regină a Spaniei și-a prins părul blond într-o coadă simplă și și-a accentuat trăsăturile cu rimel și un ruj roz discret.

Foto: Profimedia

Mai multe