Ce mult a slăbit Principesa Elena! Mama lui Nicolae o concurează pe Majestatea Sa la siluetă

13 octombrie 2024   Royals

În prima sa apariție publică din această toamnă, a doua fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana a afișat un look suplu, poate chiar un pic fragil.

Știam deja de mult timp de transformarea spectaculoasă prin care a trecut Principesa Elena, dar la fel de bine știm cât de dificilă este și menținerea. Încă de la revenirea în țară, Majestatea Sa Margareta și-a dorit să schimbe ceva la aspectul și la alimentația sa, pentru a fi mai sănătoasă și pentru a se alinia, cumva, pretențiilor din casele regale. Urmându-i exemplu, și surorile sale mai mici și-au schimbat regimul și stilul de viață, cu toate trecând prin aceste transformări uluitoare, iar rezultatele spectaculoase se văd clar și încă ne încântă.

E-adevărat că au mai existat variații ale siluetelor celor cinci fiice ale Regelui Mihai și ale Reginei Ana, însă disciplina este una de aplaudat. Salutăm, deci, încă o dată, ambiția de care a dat dovadă și Principesa Elena, care astăzi afișează un look suplu, poate chiar un pic fragil.

Cea mai recentă apariție a sa - și prima din acest sezon de activitate regală - este cea de la Düsseldorf, unde mama lui Nicolae al României a ajuns la invitația Asociației Româno-Germane Atheneum. Astfel, joi Principesa Elena a vizitat Galeria Colmar Schultze-Goltz și muzeul Folkwang din Essen, iar apoi a fost primită de primarul general, dl Thomas Kufen, la primăria din Essen.

Seara, Principesa Elena a participat la comemorarea a 110 ani de la trecerea la cele veșnice a Regelui Carol I, la Castelul Jaegerhof, în prezența Liviei Grama-Medilanski (directoarea Asociației Culturale Atheneum din Düsseldorf), a Prof. Dr. Christof Wingertszahn (directorul Muzeului Goethe, “Carol I – Ctitor al Romaniei moderne”), a Dr. Narcis Ion (Directorul Muzeului Peleș), a lui Mircea Hortopan (director de patrimoniu la Muzeul Peleș) și a Prof. Dr. Volkmar Hansen (președinte de onoare al Asociației Atheneum). La eveniment, a fost susținut un momente muzical la pian și a fost citită lucrarea literară “Bal la Castel”, semnată de Livia Grama-Medilanski.

Vizita s-a încheiat vineri, la Primăria din Düsseldorf.

Dacă la întâlnirile de peste zi Principesa Elena a purtat o pereche de pantaloni negri pe care a mixat-o întâi cu un sacou galben pai și, ulterior, un pulover roșu cu o cămașă albă, pentru un aspect mai oficial, pentru evenimentul de seară de la castelul Jaegerhof aceasta a ales o rochie înflorată, din colecția de toamnă, care i-a pus și mai bine în evidență silueta.

FOTO: Casa Majestății Sale

Mai multe