Ce nu îi lipsește lui Kate Middleton de la micul dejun! Așa reușește să se simtă minunat tot timpul

24 octombrie 2023   Royals

Kate Middleton respectă o rutină alimentară strictă dimineața și se bucură de o mulțime de alte mese sănătoase pe parcursul zilei pentru a se menține în formă la cei 41 de ani ai ei.

Au apărut zvonuri cum că Prințesa Kate Middleton mănâncă același mic dejun sănătos în fiecare dimineață. Unii experți au sugerat că prima masă a zilei a lui Kate Middleton include două feluri de legume și că, respectând o dietă variată, Kate Middleton reușește atât să arate, cât și să se simtă fantastic. Profesioniștii în domeniul părului de la Longevita susțin că prințesa în vârstă de 41 de ani mănâncă la prima oră ovăz, care este bogat în proteine, carbohidrați și fibre.

Ulterior, ea consumă o băutură pentru micul dejun alcătuită din alimente cu o densitate nutritivă mare, inclusiv varză, spanac și spirulină. Se spune că acestea sunt preferatele ei datorită proteinelor și vitaminelor sănătoase.

Ocazional, va mânca și un bol de terci de ovăz pentru a-și menține nivelul de energie ridicat în timpul zilei. În timp ce pentru alte mese, se crede că Prințesa Kate Middleton se bucură de mâncăruri precum salata de pepene verde cu feta, avocado și castravete.

Totodată, Prințesa de Wales adoră să mănânce fructe de goji, fructe crude și legume între mese, fiecare dintre acestea fiind pline de nutrienți care ajută la creșterea sănătoasă a părului, scrie Mirror. 

Se crede, de asemenea, că ea a avut o poftă deosebită de curry de linte în timp ce era însărcinată. Dar dacă nu mai are timp pentru o masă relaxantă, atunci prințesa se îndreaptă spre bucatele rapide și ușoare, cum ar fi kebab-urile de legume.

Cât de des face Kate Middleton sport

Prințesa Kate Middleton este, de asemenea, foarte pasionată de fitness și sport și își desfășoară o rutină regulată care include, printre altele, alergare, spinning, yoga, antrenament cu greutăți și HIIT (antrenament cu intervale de intensitate ridicată).

De-a lungul anilor, Kate Middleton a fost văzută participând la numeroase sporturi, de la rapel la tenis, și, deși are un program încărcat, rareori pare copleșită sau intimidată de numeroasele provocări pe care le întâlnește.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe