Ce promisiune i-a făcut Sarah Ferguson Reginei Elisabeta? Are legătură cu Prințul Andrew

10 aprilie 2023   Royals

Sarah Ferguson a dezvăluit ce promisiune profundă i-a făcut regretatei regine Elisabeta înainte ca aceasta să se stingă din viață.

Ducesa de York a apărut săptămâna trecută la emisiunea Loose Women de la ITV, unde a recunoscut că îi duce dorul monarhului, care i-a fost soacră.

Sarah Ferguson a spus: „Majestatea Sa a fost un șef de stat incredibil, o soacră incredibilă și o prietenă incredibilă. Pentru mine, faptul că am putut să o numesc așa a fost cea mai mare onoare din viața mea. Trebuia să mă ciupesc când stăteam cu ea și îi ceream sfaturi.

Ușa ei a rămas mereu deschisă pentru mine și ne-am văzut foarte mult până la sfârșit, lucru pentru care îi voi fi mereu recunoscătoare. Mi-e dor de ea mai mult decât pot exprima cuvintele”, a explicat Fergie, notează publicația Mirror.

Amintindu-și o promisiune pe care i-a făcut-o regretatei regine înainte de moartea acesteia, în septembrie anul trecut, ea a spus: „I-am spus înainte de a muri: Voi fi alături de el (n.r. Prințul Andrew), îl voi ajuta în călătoria sa.

Trebuie doar să fiu acolo cu bunătate, fără să îl judec și o voi face pentru că el merită”. Fergie a vorbit, de asemenea, despre sprijinul ei pentru fostul ei soț, adăugând: „Suntem mai mult timp divorțați decât căsătoriți și cred în cei trei C: comunicare, compromis, compasiune. Și asta fac cu el”, a mai zis Sarah Ferguson.

„Ne înțelegem pentru că în cea mai întunecată perioadă a vieții mele, el a fost mereu acolo pentru mine și în cea mai întunecată parte a vieții lui, eu voi fi acolo pentru el, iar Regina Angliei a fost acolo pentru el, mama lui”, a mai explicat Sarah Ferguson.

Va fi Sarah Ferguson invitată la încoronarea Regelui Charles?

În timpul interviului, Sarah Ferguson a dezvăluit că nu se așteaptă să fie invitată la încoronarea Regelui Charles, luna viitoare. Ducesa de York a spus că are alte planuri pentru ziua cea mare și nu este sigură că va fi invitată să participe personal la ceremonie.

În schimb, ea vrea să îi ia cu ea pe corgii regretatei regine la un azil de bătrâni din apropiere și plănuiește să sărbătorească împreună cu ei, punându-le banderolă și transformând totul într-o mare petrecere. „Îmi place foarte mult când sunt cu ei, de fapt, mă gândesc cu adevărat la Majestatea Sa și mă gândesc la sistemul de valori pe care l-a susținut în această țară și la modul în care națiunea o plânge.

Dar, totuși, cât de emoționant este să trecem la un nou monarh și la încoronare și cred că este atât de important pentru întreaga țară să se unească și să susțină sistemul de valori pe care, timp de 72 de ani, monarhul ni l-a oferit tuturor”, a mai transmis ea.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe