Ce regulă strictă a respectat Regina Camilla în copilărie! Era aproape de nesuportat

12 august 2023   Royals

Regina Camilla a dezvăluit regula pe care trebuia să o respecte la masă în copilărie. Este un obicei cu care mulți non-regali sunt familiarizați.

Regina Camilla ia probabil propriile decizii în ceea ce privește ceea ce mănâncă acum, dar în copilărie trebuia să respecte o regulă esențială la masă. Mulți părinți le spun copiilor lor că nu pot mânca desertul decât după ce au terminat cina, iar în casa actualei regine acest lucru nu era diferit.

Regina Camilla i-a povestit lui Tom Parker Bowles, critic culinar, scriitor culinar și fiul ei, despre regula alimentară pe care a trebuit să o urmeze în copilărie, într-o conversație pentru publicația You Magazine. Ea a spus: „Întotdeauna trebuia să terminăm ce aveam în farfurie înainte de a mânca budincă".

Cu toate acestea, ea nu a fost o iubitoare a tuturor deserturilor, pe unul anume îl detesta. Ea a mărturisit: „Nu era o problemă când era vorba de budincă de orez, pentru că nu-mi plăcea deloc". Regina Camilla a mai împărtășit o altă perspectivă despre relația ei cu mâncarea și gătitul în copilărie. Ea a dezvăluit: „Am crescut într-o casă foarte fericită, în care mâncarea bună era în prim plan.

Încă îmi mai amintesc cu greu raționalizarea, dar am cultivat de toate, de la roșii și pepeni la mazăre, fasole, morcovi și cartofi. Una dintre cele mai vechi amintiri pe care le am este aceea de a scoate din păstăi mazărea și fasolea cu mama mea, o bucătăreasă desăvârșită", notează The Express. Acesta este un amănunt pe care tânăra Camilla îl are în comun cu familia Prințului William și a lui Kate Middleton, Prințesa de Wales. În 2019, Kate i-a spus lui Mary Berry: „Noi ne cultivăm propriile legume, avem morcovi, fasole, sfecla este preferata Prințului Louis, el adoră cu desăvârșire sfecla”. În timp ce micuțul Louis adoră sfecla roșie, Prințesa Charlotte este un mare fan al cartofilor Charlotte.

În același interviu, Regina Camilla a vorbit despre singurul aliment pe care îl mănâncă aproape zilnic, deși la început nu a fost fan. Ea și-a amintit că a fost "entuziasmată" când a încercat pentru prima dată creveți și avocado la Alexander's din Chelsea - "combinația părea imposibil de exotică". Regina a adăugat: „Mâncasem avocado acasă și la început l-am urât. Dar acum mănânc în majoritatea zilelor".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe