Ce se-ntâmplă în familia lui Albert de Monaco? Fiul lui nelegitim câștigă teren în fața verilor princiari

8 octombrie 2024   Royals

Alexandre Grimaldi, fiul Prințului Albert de Monaco născut în afara căsătoriei, este din ce în ce mai monden și mai prezent în viața suveranului. Și, se pare, mai acceptat în rândul familiei Suveranului de Monaco, în ciuda faptului că acesta nu are niciun drept dinastic.

Se pare că fiul cel mai mare al lui Albert, în vârstă de 21 de ani, născut în urma unei aventuri a prințului cu o însoțitoare de bord din Togo, Nicole Coste, și recunoscut de tatăl său de-abia în iulie 2005, a dezvoltat relații normale de familie cu verii și verișoarele sale princiare.

Ei bine, la începutul lunii octombrie, fiica Prințesei Stéphanie de Monaco, Pauline Ducruet, și fiul lui Albert au mers împreună la prezentarea de modă Miu Miu din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Amândoi pasionați de modă, cei doi veri au pozat în fața fotografilor și au părut foarte apropiați.

Mai mult, fiul suveranului a împărtășit și pe contul lui de Instagram imagini cu fiica lui Stéphanie, cu mesajul „verișoara stăpânește subiectul” în limba franceză, referindu-se la pasiunea pentru modă a lui Pauline. 

În cadrul evenimentului care i-a adus împreună, Alexandre a și defilat pentru brandul Alter, a cărui fondatoare este nimeni altul decât verișoara lui, Pauline.

Nepoata lui Albert al II-lea se află de șase ani la conducerea brandului unisex și eco-responsabil, o companie căreia îi este atât director artistic, cât și muză. În vârstă de 30 de ani, Pauline Grace Maguy Ducruet este a doua născută a Prințesei Stéphanie de Monaco cu primul ei soț și fostul ei bodyguard, Daniel Ducruet.

Ea are un frate mai mare (Louis) și trei frați de tată sau de mamă. Sora ei de mamă, Camille Gottlieb, în vârstă de 26 de ani, este fiica Prințesei Stéphanie și a lui Jean-Raymond Gottlieb, fost șef al gărzilor de securitate de la Palat.

Suntem siguri că apropierea dintre Alexandre și verișorii săi princiari nu este privită cu ochi buni de către Charlene de Monaco, soția lui Albert suferind foarte tare din cauza aventurilor acestuia, soldate cu cel puțin doi copii din flori, Alexandre și Jazmin Grimaldi fiind cei recunoscuți.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe