Ce spune Palatul despre acuzațiile că ar fi decupat-o pe Meghan din poza cu Harry în anunțul aniversar

17 septembrie 2024   Royals

Palatul Buckingham neagă că ar fi decupat-o pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru aniversarea de 40 de ani a Prințului Harry.

Familia regală a oprit speculațiile potrivit cărora ar fi decupat-o pe Meghan Markle dintr-o fotografie postată pe rețelele de socializare pentru a-i ura Prințului Harry ”la mulți ani” cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a explicat ”The Independent” luni că imaginea din 2018 distribuită pe conturile oficiale de socializare ale familiei regale nu a fost modificată în niciun fel și a fost folosită în formatul în care au primit-o de la o agenție media celebră: Getty Images.

În articol se menționează că la acel eveniment, Ducele de Sussex a fost surprins în mai multe unghiuri diferite, atât cu soția sa, cât și fără, iar versiunile originale și decupate au fost încărcate astfel pe Getty Images în acel moment.

Aceasta a fost imaginea folosită de Casa Regală pentru a-i ura aniversare frumoasă mezinului regal, care a schimbat duminică prefixul: Harry a bifat 40 de ani de viață.

E drept, la vremea respectivă, Ducele se afla la masă cu soția și prietenii, Meghan era ușor la stânga sa, dar într-adevăr aceea este o altă imagine.

Nu este nimic anormal să se folosească o imagine aniversară exclusiv cu sărbătoritul.

Tocmai de aceea există și tradiția portretelor regale actualizate anual la ceas aniversar. Tot timpul sărbătoritul apare singur, ocazional doar în poze de familie.

Cu siguranță, nu a fost rea voință. Pur și simplu, casa regală l-a postat pe sărbătorit, Prințul Harry. Nu e ca și cum ar fi postat o imagine cu Harry și copiii, iar Meghan ar fi fost lăsată pe dinafară.

Dincolo de speculațiile presei, este totuși un semnal bun că atât Regele Charles, cât și fratele William au postat acest mesaj de la mulți ani. Este încurajator, dă speranțe fanilor regali înspre o posibilă și mult așteptată împăcare.

Foto: Getty Images

Mai multe