Ce ţări a vizitat Kate de când a intrat în familia regală britanică?

5 februarie 2018   Royals

Titlul de „Ducesă de Cambridge” vine la pachet cu mai multe îndatoriri oficiale! Printre acestea se numără şi întreţinerea relaţiilor diplomatice cu diferite ţări, motiv pentru care Kate l-a însoţit pe William în mai multe vizite oficiale de-a lungul celor şapte ani de căsătorie.

foto: arhivă OK!, Getty Images

Şi dat fiind faptul că la începutul lunii februarie Ducii de Cambridge s-au aflat într-un turneu regal în ţările scandinave, vă propunem să ne amintim de toate acele ţări pe care Kate le-a vizitat de când este soţia Prinţului William!

De notat ar fi că prima ”excursie” a fost cea în 2008, în Oceanul Indian, pe când Kate era doar iubita Prinţului William. Şi cum le-a plăcut atât de mult, s-au întors şi-n mai 2011, pentru a-şi petrece luna de miere. După cele patru zile petrecute North Island, Kate şi William s-au văzut cu Michelle şi Barack Obama.

Kate a avut ocazia să viziteze ţări precum Olanda, Belgia, Franţa, Polonia, Germania, Elveţia sau Danemarca, dar a pus piciorul şi-n ţări din afara continentului european, precum Bhutan, Singapore, India, Malaezia, Insulele Solomon, Noua Zeelandă, Maldive ori Seychelles. Haideţi să vedem fotografii din toate aceste locaţii!

Mai multe