Ce trist e fără Kate! Prințesa Eugenie, singura femeie regală prezentă la nunta anului din Anglia

11 iunie 2024   Royals

Mult așteptata nuntă a anului din Anglia, cea a Ducelui de Westminster, nașul Prințului George și finul Regelui Charles, a atras multă lume din înalta societate, dar puține figuri regale populare.

Singura reprezentantă feminină a Palatului la nunta care a avut loc vinerea trecută a fost Prințesa Eugenie, fiica cea mică a Prințului Andrew, care a atras toate privirile în rochia ei olive, foarte șic.

Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, și Olivia Henson s-au căsătorit vineri la Catedrala Chester. Cuplul a avut parte acolo de o ceremonie religioasă tradițională înainte de a se bucura de o primire fastuoasă la Eaton Hall, casa ancestrală a familiei de Westminster.

În după-amiaza aceleiași zile, a avut loc o recepție privată, urmată de o petrecere mai grandioasă seara.

Revenind la Eugenie, prințesa a fost extrem de elegantă în rochia ei de la brandul Joseph, o piesă aflată acum la vânzare la jumătate de preț, la circa 320 de euro.

Prințesa și-a completat ținuta cu un clutch bej, deținut și de sora ei mai mare, Prințesa Beatrice, și cu o pereche de pantofi nude Aquazzura, model pe care l-am mai văzut anterior la Meghan Markle, atunci când s-a logodit cu Prințul Harry. Ținuta ei a primit acel touch regal grație pălăriei fascinator, cu plasă, în același ton cu accesoriile. 

Prințesa Eugenie i s-a alăturat la nuntă vărului ei, Prințul William, care a avut rol de usher (un fel de maestru de ceremonii) pentru Ducele de Westminster.

În mod curios, soțul și tatăl celor doi copii ai săi, Jack Brooksbank, nu a participat la nuntă alături de Eugenie.

Cât despre mireasa Olivia Henson, aceasta a fost ravisantă în rochia sa în stil vintage, creată de designerul britanic Emma Victoria Payne. A impresionat cu croiala clasică, ce urmărea liniile corpului, mânecile strânse, cu detalii de dantelă în partea de jos, trena de doi metri și voalul fabulos.

În plus, Olivia a purtat o tiară deosebită, o piesă spectaculoasă care a fost purtată de miresele Grosvenor în ziua nunții lor începând din 1906.

Foto: Profimedia

Mai multe