Ce valoroase sunt bijuteriile îndrăznețe pe care le-a etalat Prințesa Kate la cea mai recentă apariție

4 octombrie 2024   Royals

Kate Middleton a uimit în cercei de designer de 2,7 mii de lire sterline! Prințul și Prințesa de Wales au apărut împreună la o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor.

Este o iubitoare de bijuterii și mai ales de cercei.

În prima apariție de la anunțul că a încheiat chimioterapia, Kate Middleton a afișat o ținută foarte sobră, cu care a mai fost văzută în trecut, dar a îndulcit tot outfit-ul cu niște cercei frumoși și prețioși.

Prințesa de Wales a apărut strălucitoare, când a fost fotografiată alături de soțul ei, Prințul William, în cadrul unei ceremonii de învestitură la Windsor - primul ei angajament public de la finala de la Wimbledon, din iulie.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută întâlnind-o și îmbrățișând-o pe talentata fotografă Liz Hatton, în vârstă de 16 ani, care a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer în ianuarie.

Prințul William și Kate s-au fotografiat alături de Liz, fratele ei Mateo și părinții Aaron și Vicky Robayna.

Prințesa arăta minunat cu acești cercei fabuloși la ureche. Sunt o creație de designer și iată, cu un preț foarte ridicat.

Nu prețul o convinge pe Kate, căci Prințesa este celebră pentru numeroasele sale bijuterii simple, neprețioase, pe care le poartă doar fiindcă îi plac.

Nu este cazul acum, căci cerceii din această zi sunt unii statement: „Girandole Temple of Heaven” de la Cassandra Goad, care se vând cu amănuntul pentru 2.780 de lire sterline.

Pe lângă bijuteriile de valoare, Kate a îmbrăcat costumul său sobru vișiniu, atemporal, de la Roland Mouret. Pe sub sacou, a purtat o bluză nude.

Prințesa a avut un machiaj dramatic și și-a coafat părul șaten în bucle lejere. Arată superb, nimeni nu s-ar gândi că a trecut printr-o asemenea provocare de sănătate.

Perechea splendidă de cercei de la Cassandra Goad nu este singurul stil de cercei statement din colecția regală. De fapt, și când a apărut la Wimbledon a purtat o pereche de cercei din aur fabuloasă: „Sabine” de la By Paraiha, care au inspirat ulterior o colecție mai prietenoasă cu bugetul: Missoma se vinde cu 109 de lire sterline.

Foto: Profimedia

Mai multe