Ce zice un parapsiholog despre situația Prințesei Kate: ”Necazul e de la operație: sarcină sau hemoragie”

22 martie 2024   Royals

Situația Prințesei Kate, atât de învăluită în mister, a ajuns curiozitatea numărul 1 peste ocean, când din ce în ce mai mulți americani își dau cu presupusul: care o fi adevărul din spatele dramei soției Prințului William?

Întrebările au început timid, dar s-a ajuns acum la un nivel de isterie fără precedent. Practic, doar Palatul Kensington ar mai putea pune frână teoriilor conspirative legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton. Este ea, nu e ea, a apărut într-o poză nouă sau a fost editată excesiv o poză veche? S-a operat sau nu s-a operat? Informațiile sunt din ce în ce mai controversate și contradictorii.

Până unde s-a ajuns? Ei bine, până departe. Până într-acolo, încât o vedetă din SUA a plătit un parapsiholog ca să primească răspunsuri telepatice legate de ce se întâmplă în sânul monarhiei britanice cu adevărat.

Meghan King, o cunoscută actriță americană de reality-show, care a făcut parte și din distribuția serialului ”Bravo The Real Housewives of Orange County” din 2015 până în 2017 a angajat un parapsiholog, întrucât nu a mai suportat tensiunea de a nu ști cam care sunt problemele lui Kate Middleton.

Vedeta a intrat în direct pe pagina sa de Instagram și le-a relatat fanilor ce a aflat. Ce i-a mărturisit parapsihologul pe care ea însăși l-a angajat. Teoria este halucinantă.

Iată ce spune Meghan King că i-ar fi zis expertul în telepatie, percepții extrasenzoriale și fenomene psihice paranormale!

Potrivit acestuia, problemele Prințesei Kate s-ar fi declanșat, de fapt, chiar odată cu operația survenită în ianuarie: ”Totul este doar o teorie a conspirației și v-o livrez cu titlu de divertisment”, a precizat Meghan King.

Potrivit lui King, în vârstă de 39 de ani, parapsiholoaga ei a confirmat anunțul Palatului Kensington despre operația abdominală planificată a Prințesei de Wales în ianuarie, dar ea crede că ceva neprevăzut s-a întâmplat chiar în timpul procedurii, ”ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic.”, a mai precizat King că i-ar fi spus parapsihologul angajat de ea.

Vedeta din Bravo continuă și spune ce a mai aflat: ”Situația a escaladat la Kate Middleton, inclusiv pe partea psihologică. Spune telepata că ar fi avut o cădere psihică, pe fondul presupusei aventuri a soțului ei cu Lady Rose Hanbury, în vârstă de 40 de ani.” Telepata a spus că în curând informațiile medicale ale Prințesei vor ajunge în presă, dar că Palatul nu va recunoaște nimic.

Americanca și-a întrebat parapsihologul și în legătură cu regele Charles, iar aceasta ar fi făcut următoarele previziuni: ”Mai are pe tron cca 6 sau 7 ani, după care va abdica. Nimeni nu-l place, nu e popular, și oricum să fie monarh nu este lucrul care să îi facă plăcere cel mai mult. Informațiile au fost date publicității și pe celebrul site de știri mondene Page Six.

Foto: Getty Images

Mai multe