Cea mai frumoasă mătuşă. Pippa Middleton a copiat-o pe Kate?

6 iulie 2015   Royals

E ca atunci când te duci la o nuntă într-o rochie albă, asemănătoare cu cea a miresei. Cam aşa am perceput-o, ieri, pe sora cea mică a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, în vârstă de 31 de ani, care a fost în centrul atenţiei la ceremonia

E ca atunci când te duci la o nuntă într-o rochie albă, asemănătoare cu cea a miresei.

Cam aşa am perceput-o, ieri, pe sora cea mică a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, în vârstă de 31 de ani, care a fost în centrul atenţiei la ceremonia de botez a Prinţesei Charlotte, de la Sandringham.

Chiar dacă Pippa nu a fost trecută pe lista naşilor nici de data aceasta, după ce n-a avut această onoare nici în 2013, la botezul lui George, tânăra n-a afişat niciun semn de dezamăgire. Ba chiar a părut că se simte foarte în largul ei, alături de crema familiei regale britanice.

Aşadar, Pippa a purtat o rochie-haină pe linia corpului, într-o nuanţă caldă de crem, semnată Emilia Wickstead, care a semănat foarte mult cu cea purtată de mama lui Charlotte, tot o creaţie crem, de la Alexander McQueen.

Chiar şi pălăriile păreau din acelaşi film, cele două surori alegând un model fascinator crem, cu flori. Vouă cine v-a plăcut mai mult?

Foto: Getty Images

Mai multe