Cea mai șic regină din Europa! Letizia a Spaniei, într-o nouă ținută simplă, dar impecabilă

7 octombrie 2022   Royals

Recunoaștem: suntem captivați și dependenți de stilul Reginei Letizia a Spaniei!

În vârstă de 50 de ani, frumoasa regină a Spaniei a vizitat, ieri, Academia Regală de Știință din Madrid, ocazie cu care a purtat o rochie midi albă, cu o broderie florală neagră, și cu un model la limita dintre oficial și cool.

Soția Regelui Felipe a fost fotografiată în timp ce sosea la întâlnirea cu membrii academiei, ocazie pentru noi să îi admirăm încă o dată stilul perfect, deși Regina Letizia este cunoscută pentru faptul că poartă ținute accesibile, de la branduri middle market precum Mango, Zara sau Bimba Y Lola.

Frumoasa regină a adoptat, din nou, coafura ei cu bucle lejere, care îi dă un aer și mai cool (dacă acest lucru poate fi posibil), și un machiaj simplu, cu accent pe privire.

Regina Letizia și-a completat stilul cu un plic negru din piele și o pereche de pantofi cu aspect lăcuit, foarte înalți. Mulți sunt de părere că spanioloaica își menține chipul tânăr cu ajutorul chirurgiei estetice, pentru că, într-adevăr, Regina Letizia nu arată în niciun caz de 50 de ani, vârsta ei din buletin.

Mai devreme, în aceeași zi, spanioloaica a participat la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Sănătății Mintale. Cu acea ocazie, Regina Letizia a îmbrăcat o rochie lungă, mătăsoasă, cu buline colorate. Soția Regelui Felipe și-a completat ținute deosebit de șic cu o pereche de pantofi cu toc și geantă plic de aceeași culoare, maro-roșcat.

Este sau nu Letizia cea mai șic regină europeană?

Foto: Profimedia

Mai multe