Cel mai cool nepot al Reginei Margareta a II-a a Danemarcei şi-a sărbătorit majoratul

29 august 2017   Royals

Petrecere mare la Casa Regală a Danemarcei. Ieri, Prinţul Nikolai, cel mai mare dintre nepoţii reginei Margareta a II-a, a împlinit 18 ani şi a sărbătorit cu fast alături de familie.

El este cel mai mare nepot al Reginei Margareta a II-a.

Este unul dintre cei mai cool copii cu sânge albastru, face parte dintr-o casă regală nordică, a Danemarcei şi, începând de ieri, este major. Prinţul Nikolai, cel mai mare dintre nepoţii Reginei Margareta a II-a şi ai Prinţului Consort Henrik, fiul Prinţului Joachim al Danemarcei (48 de ani) şi al fostei sale soţii, Alexandra, Contesă de Frederiksborg, a sărbătorit într-un mod regal, îmbrăcat într-un costum elegant.

Portretul oficial al Prinţului Nikolai.

A avut parte de o petrecere surpriză pe iahtul regal Dannebrog, cu membrii familiei regale ca oaspeţi de seamă la cina care a deschis seara. 

Familia s-a reunit. La petrecere au fost prezente atât mama vitregă, cât şi mama naturală.

Nikolai, împreună cu fraţii săi, tatăl Prinţul Joachim, mama vitregă Prinţesa Maria şi mama Alexandra Christina Manley s-au fotografiat ca o familie fericită. La petrecere, Prinţul Joachim, tatăl lui Nikolai, a stat alături de fosta soţie, dar şi de actuala, Marie.

Prinţul Joachim, alături de Prinţesa Marie şi de cei doi copii ai cuplului, Prinţesa Athena şi Prinţul Henrik.

Alexandra s-a fotografiat alături de cei doi băieţi ai săi din mariajul cu Prinţul Joachim, Nikolai ( 18) şi Felix ( 15).

Prinţesa Mary, mătuşa lui Nikolai, a participat, de asemenea, la petrecere alături de copiii ei. Familia regală a lansat, de asemenea, un nou portret al adolescentului pentru celebrarea majoratului său. Printul Nikolai, care este al şaptelea în linie la tronul danez, va acum de acum posibilitatea de a conduce singur o maşină. Recent şi-a luat şi permisul de conducere, dar până acum, la împlinirea a 18 ani, a trebuit să fie însoţit în maşină.

Prinţesa Mary, alături de cei patru copii ai săi: Christian (11), Isabella (10) şi gemenii Josephine şi Vincent (6 ani).

Citeşte şi: Acest puşti cool este prinţ! Află din ce casă regală provine

Foto: Hepta, fotograf Steen Brogaard

Mai multe