Cele 3 îndrumări ale lui Carole Middleton pentru a o susține pe Kate în lupta cu cancerul

4 aprilie 2024   Royals

Mama Prinţesei de Wales a urmat trei linii directoare clare care i-au permis să fie unul dintre cei mai mari susținători ai lui Kate Middleton în timpul bolii acesteia.

Deși întreaga familie Middleton a susținut-o foarte mult pe Kate, există o figură care iese în evidență mai presus de toate celelalte: cea a lui Carole Middleton. Mama Prințesei de Wales a fost alături de prima ei născută în fiecare moment important, de la viața publică a acesteia, trecând prin relația cu Prinţul William, la nunta ei și la nașterea celor trei copii. Acum, când sănătatea ei este atât de compromisă, soția lui Michael Middleton nu a ezitat să fie umărul de sprijin pentru Kate.

Un prieten de familie a vorbit pentru 'The Independent', subliniind sprijinul neprețuit pe care mama lui Kate l-a acordat Prințului și Prințesei de Wales. Mai exact, a lăsat să se înțeleagă că aceasta a urmat trei linii directoare foarte clare pentru a-și însoți fiica în acest proces: salvare, reasigurare și sprijin. "Ea le-a venit în ajutor, i-a liniștit și a fost un mare sprijin pentru Kate și William atunci când au aflat vestea", a declarat sursa citată de publicaţia 'The Independent'.

Și nu doar atât! Într-un moment în care forțele slăbesc și lumea pare să se destrame, "Carole a fost forța motrice care a ținut familia unită cu minim de agitație și maxim de modestie", a mai spus aceeaşi sursă. Acest lucru a fost deja evident după externarea lui Kate din spital, când Carole Middleton a preluat îngrijirea celor trei nepoți ai ei. Ea i-a dus la evenimente extrașcolare, le-a pregătit masa și i-a însoțit în această perioadă foarte ciudată din viața lor. "A fost o adevărată Mary Poppins", a declarat sursa.

Această apropiere și implicare este doar o dovadă în plus că legătura dintre Carole și Michael Middleton și Prințul și Prințesa de Wales este foarte strânsă. Duncan Larcombe, comentator și biograf regal, a explicat pentru "The Mirror" că nu are nicio îndoială că soții Middleton îi vor susține pe deplin pe viitorii monarhi. "Cred că au fost primii care au știut când Kate a aflat, iar de atunci au jucat un rol important în susținerea familiei", a spus Larcombe.

Mai mult, această protecție nu ar fi doar pentru Kate și copiii ei, ci și pentru fiul lui Charles al III-lea. "William este considerat ca un fiu de Carole și Michael Middleton, și aşa a fost întotdeauna. Unul dintre lucrurile care a întărit în mod clar relația dintre William și Kate încă de la început a fost faptul că ea provenea dintr-o familie foarte unită. Este ceva ce a lipsit în viața lui", a spus Duncan.

Mai multe