Cele mai bune ținute purtate recent de Kate Middleton! Sacourile de la Zara sunt preferatele ei

17 octombrie 2023   Royals

Kate Middleton a renunțat în ultima vreme la rochii și fuste, optând în schimb pentru sacouri cu pantaloni. Iată câteva dintre cele mai șic blazere purtate recent de Prințesa de Wales.

Prințesa de Wales a fost văzută de numeroase ori purtând blazere, folosindu-le pentru a adăuga prospețime ținutelor simple și pentru a da un plus de strălucire unor look-uri mai lejere. Renumită pentru că îmbină piesele de stradă cu cele de lux, ea deține mai multe modele de la Zara, dar și de la brand-ul canadian Smythe.

De la ținutele cu blazer și cu blugi sau cu fuste, Kate Middleton a demonstrat de nenumărate ori că o piesă de îmbrăcăminte nu se poate demoda niciodată.

De curând, Kate Middleton a apărut îmbrăcată într-un blazer alb de la Zara pentru a asista la sfertul de finală al Cupei Mondiale de Rugby. Ea a reușit să se remarce prin ținuta sa șic.

Ea a purtat blazerul complet încheiat la nasturi și a adăugat o notă finală ținutei sale cu o pereche de pantaloni negri, o geantă Chanel neagră și inelul ei de logodnă din safir. Blazerul la două rânduri de nasturi costă 65,99 lire sterline și este disponibil și pe negru.

În urmă cu câteva sâptămâni, Kate Middleton a avut o apariție uimitoare în Cardiff, Țara Galilor, alături de soțul ei, Prințul William.

Acolo, ea a fost văzută purtând un set din două piese cu dungi albastru marin, care includea un sacou elegant, cu două rânduri de nasturi, pantaloni cu talie înaltă, asortați cu o bluză albă. Ea a asortat ansamblul cu o pereche de pantofi de culoare albastru marin, un ceas de mână argintiu și cercei din aur, împodobiți cu perle, care au dat nota finală a ținutei regale.

Ulterior, Kate Middleton, Prințesa de Wales a îmbrăcat un look casual în timp ce a participat la un atelier de fitness mental la Centrul Sportiv Național Bisham Abbey, săptămâna trecută. În timpul evenimentului, ea a purtat un blazer albastru, de la Zara.

Ea a asortat blazerul cu un tricou alb basic de la Lauren Ralph Lauren și o pereche de blugi skinny. Pantofii de sport albi ai lui Kate Middleton au completat această ținută.

O altă apariție perfectă!

Luna trecută, Kate Middleton a îmbrăcat un sacou de tweed roșu aprins, cu umeri structurați și nasturi aurii, cu ocazia unui angajament. Ea a înlocuit pantofii cu vârf ascuțit cu una dintre cele mai controversate tendințe de încălțăminte a sezonului: balerinii.

Prințesa de Wales a optat pentru accesorii clasice, cu un ceas de mână argintiu, cercei mici din aur și celebrul ei inel de logodnă cu safire.

Elegantă și în verde

În calitate de patroană a All England Lawn Tennis Club (AELTC) și o mare fană a tenisului, Kate Middleton a participat la Wimbledon într-o ținută complet albă, cu fusta midi plisată. Ea a asortat la această ținută un blazer verde mentă, cu revere și nasturi mari de culoare albă, de la Balmain.

Pentru a-și completa look-ul, ea a optat pentru o geantă albă asortată de la Mulberry și pentru pantofii ei albi favoriți Gianvito Rossi. În timp ce jacheta este în prezent epuizată, există câteva alternative mai ieftine la blazerul de 1.950 de lire sterline. Cu toate acestea, puteți cumpăra exact geanta pe care Kate a adus-o pentru a-și completa ținuta. Este vorba de geanta Amberley Crossbody de la Mullberry, care poate fi a ta pentru 795 de lire sterline.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe