Cele mai recente imagini cu Regina Elisabeta sunt încurajatoare. Suverana de 95 de ani, zâmbitoare şi binedispusă

16 decembrie 2021   Royals

Regina Elisabeta pare că vrea să-i asigure pe toţi că se simte bine.

Iar cele mai recente fotografii cu suverana de 95 de ani, de la o audienţă de ieri cu sultanul Omanului, o arată într-o dispoziţie excelentă. Regina i-a primit în persoană pe sultanul Haitham bin Tariq şi pe soţia acestuia, Ahad bint Abdullah, la castelul Windsor, în ciuda recomandărilor medicilor de a limita interacţiunile faţă-n faţă.

Elisabeta a arătat extrem de binedispusă şi a avut şi o ţinută inedită pentru ea, şi anume o rochie într-o culoare foarte deschisă, de un bleu pudrat, accesorizată cu un colier cu perle şi o broşă cu safir, care i-a aparţinut, odată, Împărătesei Maria Feodorovna a Rusiei, o mătuşă îndepărtată de-a suveranei.

Pe 20 octombrie, regina i-a îngrijorat suplimentar pe supuşii ei după ce şi-a anulat vizita de două zile în Irlanda de Nord, plănuită cu ocazia marcării centenarului acestei ţări. Nici pe 14 noiembrie n-a fost de văzut, la festivităţile de Ziua Comemorării, una de la care regina n-a absentat niciodată.

La cererea medicilor personali, suverana şi-a ţinut audienţele mai mult online, prin intermediul aplicaţiei Zoom, şi n-a mai părăsit zidurile castelului Windsor. Un castel care se pregăteşte pentru festivităţile de Crăciun, sărbătoarea preferată a Elisabetei, care-şi doreşte toată familia aproape anul acesta.

Foto: profimedia

Mai multe