Ceva mai slăbit și tras la față, dar binedispus. Prințul William, imaginea optimismului la Premiile BAFTA

19 februarie 2024   Royals

Moștenitorul tronului a participat singur la fastuoasa gală, în timp ce Kate a rămas acasă, acolo unde își continuă recuperarea după operația abdominală.

Acesta este primul eveniment major pe care Kate a fost nevoită să-l anuleze în urma intervenției chirurgicale, dar este de așteptat ca prințesa să-și reia atribuțiile regale după Paște.

Chiar și-așa, William n-a lăsat evenimentele de la casa regală să-i strice dispoziția, având în vedere că a fost invitatul special al galei Premiilor Bafta, care a avut loc duminică seară, la Londra.

După ce a apărut singur pe covorul roșu și a făcut cu mâna mulțimii adunate de-a lungul acestuia, William a glumit și-a discutat cu unii dintre invitați, precum fostul căpitan al Angliei David Beckham, și le-a zâmbit larg tuturor celor care l-au primit cu căldură.

Declarând că este un „mare fan al lui Christopher Nolan”, prințul a spus că ar fi mulțumit dacă Oppenheimer ar câștiga un premiu, ceea ce s-a și întâmplat, pelicula trecându-și în palmares nu mai puțin de șapte trofee Bafta.

Moștenitorul a spus, de asemenea, că Prințesa de Wales a fost dezamăgită că a ratat acest eveniment, dar sănătatea acesteia are, într-adevăr, prioritate.

După gala de decernare a premiilor, William a apelat și la rețelele de socializare, scriind următoarele pe contul oficial Prinții de Wales: „Ce noapte! Onorat să fiu prezent la cea mai mare sărbătoare din Marea Britanie a excelenței globale în film.”

Per total, din imaginile apărute cu prințul după gala de aseară, putem trage două concluzii. Luna care a trecut, cu toate problemele de sănătate care s-au abătut asupra lui Kate Middleton și-a Regelui Charles, și-au lăsat amprenta asupra fizicului moștenitorului în vârstă de 41 de ani. William pare c-a pierdut ceva kilograme în acest timp și că este puțin tras a față.

A doua concluzie vorbește despre optimismul prințului, lucru afișat la gala unde William a râs, a glumit și-a socializat cu toți cei care i-au căutat compania, un semn bun care vorbește despre starea lui de spirit generală.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe