Charlene de Monaco a dominat Gala Crucii Roșii. Prințesa a strălucit într-o rochie Prada

20 iulie 2022   Royals

Prințesa Charlene de Monaco a fost o viziune în ținuta ei de seară, la cea mai importantă gală din Monaco.

Charlene și soțul ei, Prințul Albert de Monaco, s-au îmbrăcat la patru ace pentru o gală plină de istorie a familiei princiare de Monaco, Balul Crucii Roșii.

Acest eveniment marchează în mod tradițional sfârșitul sezonului social din Monaco, iar suveranii acestui principat au fost pur și simplu regali.

Prințesa în vârstă de 44 de ani a ales o rochie de bal din satin albastru-gheață, marca Prada, brodată cu cristale în motive florale, și și-a accesorizat ținuta cu un colier Flying Butterfly de la Van Cleef și Arpels și cu o pereche de cercei discreți.

Cât despre Prințul Albert, acesta a optat pentru un blazer bleumarin, o cravată roșie și o pereche de pantaloni albi, în culorile steagului Principatului de Monaco, și a pozat destul de afectuos alături de soția sa, pe covorul roșu al evenimentului.

Pentru al doilea an consecutiv, cea mai plină de farmec seară din Monaco a fost organizată ca o petrecere în grădină în Monte-Carlo.

Gala Crucii Roșii a fost prezidată, în trecut, de Prințesa Grace, mama lui Albert, timp de 24 de ani, iar fosta actriță americană a făcut din această gală cel mai mare eveniment social din calendarul european.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe