Charlene de Monaco, pentru prima dată alături de fina sa, o fetiță adorabilă. Ce legătură este între ele

18 septembrie 2024   Royals

Prințesa Charlene de Monaco a fost fotografiată în premieră, weekendul trecut, alături de o fetiță adorabilă, care-i este fină.

Pe 7 septembrie, Charlene de Monaco a participat, alături de soțul ei, Prințul Albert al II-lea de Monaco, la o cursă de ciclism pe apă, Crossing Calvi-Monaco Water Bike Challenge. Cu această ocazie, prințesa monegască a avut ocazia de a petrece ceva timp cu fina ei, Annabella Castellacci, fiica unui pilot de curse italian, care a participat și el la concursul caritabil.

Soția Prințului Albert nu a ezitat să o ia pe micuță în brațe la eveniment, dovadă că aceasta este foarte apropiată de ea și de tatăl ei. Mama gemenilor Jacques și Gabriella a pozat pentru prima dată alături de micuța Annabella Castellacci în fața fotografilor, iar presa din principat a identificat, apoi, legătura dintre Charlene și această fetiță.

Cât despre tatăl fetiței, Francesco Castellacci, acesta este un pilot de 37 de ani, foarte cunoscut în domeniul său (a participat chiar și la cursa de 24 de ore de la Le Mans).

Pentru acest eveniment organizat de Fundația Prințesa Charlene, care a avut loc pe o plajă din Principat, Charlene a optat pentru un look casual, alegând o salopetă cu imprimeu geometric în tonuri de maro, de la brandul Diane von Furstenberg. 

Soția lui Albert a combinat salopeta fără mâneci cu ochelari de soare de la Louis Vuitton, totul pentru un aspect cât de poate de șic, în nota ei obișnuită. Prințul Albert a preferat să fie ceva mai sport, combinând un tricou de competiție cu o pereche de pantaloni scurți eleganți și mocasini.

Charlene a avut o dispoziție jovială la acest eveniment sportiv, pozându-se cu o parte dintre competitori, glumind și interacționând cu soțul ei cu zâmbetul pe buze. Este o atitudine pe care o observăm frecvent la prințesa monegască atunci când participă la acțiuni sportive, fie ele și publice, soția lui Albert simțindu-se mult mai în largul ei în această lume din care a făcut și ea, o dată, parte.

După cum bine știm, înainte de a-l cunoaște pe suveranul Principatului de Monaco, Charlene făcea parte din lotul olimpic de înot al Africii de Sud.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

Mai multe