Prințesa Charlene a sărutat un alt bărbat. Cum a reacționat Albert de Monaco

30 mai 2022   Royals

Prințesa Charlene de Monaco și-a făcut apariția alături de soțul ei, Prințul Albert, și gemenii lor, Jacques și Gabriella, în vârstă de șapte ani, la Marele Premiu de Formula 1 din Monaco.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, arăta șic într-o salopetă lila care îi scotea în evidență silueta, creată pentru ea de Terrence Bray, în timp ce Albert, în vârstă de 64 de ani, a purtat un sacou negru, cu pantaloni bej și cămașă albă.

Cei doi păreau să aibă o dispoziție bună, iar Charlene a ținut să marcheze momentul și pe rețelele de socializare. Ea a împărtășit o fotografie cu copiii lor, prințesa Gabriella și prințul Jacques, în vârstă de șapte ani.

Prințesa obișnuia să nu lipsească de la astfel de evenimente  în trecut. Charlene a participat ultima oară la Marele Premiu în 2019 - unde a primit un sărut pe obraz de la Lewis Hamilton. Anul acesta l-a salutat pe pilotul de F1 Charles Leclerc.

Charlene s-a întors recent la Monaco, după ce a petrecut 10 luni în Africa de Sud, iar luna trecută a apărut pentru prima dată după luni bune alături de soțul ei și de copii, asta după ce s-a tratat pentru „epuizare” într-o clinică de lux.

Ieșirea de acum este a doua oară pentru cuplul regal, care a fost luat în vizor de presa franceză, care susține că Charlene primește 10 milioane de lire sterline pe an pentru a apărea alături de soțul ei la ieșirile publice.

Spre deosebire de alte evenimente când alegea să stea mai mult în urmbră, de această dată  Charlene a fost vedeta. Prințesa a optat chiar pentru un look ceva mai îndrăzneț. Blonda a accesorizat la eleganta șalopetă pe care a îmbrăcat-o o pereche de cercei de un argint orbitor, asta în timp ce trăsăturile îi erau scoase în evidență de machiajul smoky eye și de u ruj de un roșu pasional.

Charlene radia atunci când s-a apropiat de pilotul de Formula 1 din Monaco, Charles Leclerc. Prințesa l-a îmbrățișat  și l-a sărutat pe obraz înaintea curselor.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot din Monaco. Ce doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2014 au devenit părinți. Acum, cei doi au reluat tradiția de a apărea împreună la evenimente, dar nu mai par legați de vreo conexiune. Zâmbesc la public, dar nu se țin de  mână și nu schimbă niciun gest tandru, semn că relația a apus de ceva vreme.

Săptămâna trecută, Charlene nu a fost văzută nicăieri, asta în timp ce Prințul Albert și-a dus gemenii la DisneyLand Paris.

Mai multe