Charles și Camilla, prima apariție în calitate de rege și regină la Royal Ascot! Ea și-a adus și familia

20 iunie 2023   Royals

Regele Charles și Regina Camilla au atras toate privirile la eveniment Royal Ascot, unde au avut mai mulți invitați speciali!

Marți, Regele Charles și Regina Camilla au condus procesiunea regală în ziua deschiderii cursei de cai emblematice britanice de la hipodromul Ascot din Berkshire. Regina Elisabeta a fost o mare susținătoare a evenimentului ecvestru, iar 24 dintre caii ei de curse au câștigat la Ascot de-a lungul anilor.

Ca un omagiu vestimentar adus regretatei sale soacre, Regina Camilla a purtat o broșă cu diamante și perlă care a aparținut anterior Reginei Elisabeta și Reginei mamă Elisabeta. Regele Charles, 74 de ani, și Regina Camilla, 75 de ani, și-au făcut apariția într-o trăsură cu cai. Prințesa Anne a urmat în a doua trăsură, prințesa având alături de ea mai mulți mebrii ai familiei Reginei Camilla.

Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, a călătorit împreună cu sora Camillei, Annabel Elliot, cu fiul acesteia, Sir Ben Elliot, și cu soția sa, Lady Elliot. Royal Ascot marchează a doua ocazie majoră în care familia Reginei Camilla e în lumina reflectoarelor. 

Annabel Elliot a fost una dintre cele șase însoțitoare ale Reginei Camilla la încoronarea din 6 mai. Și nepotul ei a jucat, de asemenea, un rol special. Nepotul lui Annabel - fiul lui Ben - Arthur Elliot a fost unul dintre cei trei paji de onoare ai Reginei Camilla în ziua încoronării și a pășit la eveniment alături de verii săi Gus Lopes, Louis Lopes și Freddy Parker Bowles.

Gus și Louis, în vârstă de 13 ani, sunt fiii gemeni ai fiicei Camillei, Laura Lopes, iar Freddy, în vârstă de 13 ani, este fiul lui Tom Parker Bowles, fiul Camillei. Regina Camilla a fost căsătorită din 1973 până în 1995 cu Andrew Parker Bowles.

După ce și-au încheiat îndatoririle formale în cadrul slujbei religioase de încoronare, băieții și Annabel au apărut, de asemenea, la balconul Palatului Buckingham, alături de rege, regină și membrii familiei regale.

Foto: Getty Images

Mai multe