Charles Spencer a dat publicității o poză emoționantă cu Prințesa Diana, la 26 de ani de la moartea ei

31 august 2023   Royals

Charles Spencer, în vârstă de 59 de ani, a distribuit joi o postare emoționantă, la 26 de ani de la moartea regretatei sale surori, Prințesa Diana.

Pe contul său X, fostul Twitter, Charles Earl Spencer a postat o fotografie emoționantă din copilărie alături de sora sa mai mare, Prințesa Diana. Cei doi arătau atât de drăguț împreună. În imagine, regretata prințesă și-a pus brațul în jurul umerilor fratelui ei, îmbrăcată fiind frumoasă rochie de vară.

Și Charles Spencer a pozat perfect în fața aparatului de fotografiat, îmbrăcat fiind în pantaloni scurți de un albastru strălucitor și un top albastru asortat. În timp ce Charles Spencer nu a făcut nicio dezvăluire în cadrul postării sale, fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a împărtăși mesajele lor.

„Adorabilă fotografie. Diana a fost atât de drăguță și sunt sigură că a fost și cea mai bună soră mai mare. Am crescut iubind-o pe Diana, așa cum a făcut-o cea mai mare parte a acestei lumi. Ajuți să-i păstrezi bunătatea și spiritul viu prin faptul că ești persoana care ești. Îți mulțumesc pentru asta", a scris un urmăritor.

Un al doilea a scris: "Condoleanțe pentru tine Charles, astăzi este o zi în care trebuie să ne amintim că, în primul rând, Diana a fost sora ta, indiferent ce a fost ea pentru noi toți, acesta este cel mai important aspect al acestei zile, dragoste din partea NZ".

Cum a reacționat Regele Charles acum 26 de ani, când a aflat că Prințesa Diana a murit

Expertul regal Christopher Andersen, care a scris cartea The King: The Life of Charles III, a relatat și despre reacția lui Charles la moartea Prințesei Diana. El a scris că actualul rege a devenit cenușiu la față și a început să tremure după ce a primit apelul telefonic fatidic.

„A scos un strigăt de durere care a fost atât de spontan și a venit din inimă”, a scris Andersen. „Angajații palatului s-au repezit în camera lui Charles și l-au găsit prăbușit într-un fotoliu, plângând necontrolat.” Andersen a continuat: „Nu cred că oamenii își dau seama cât de afectat a fost el de moartea ei. Am intervievat asistentele din spital care l-au văzut când a intrat în cameră și i-a văzut corpul pentru prima dată. Arăta de parcă ar fi fost lovit în față.”

Foto: Twitter, Getty Images, Profimedia

Mai multe