Charles Spencer, copleșit de mesajele de susținere, după greaua pierdere a familiei suferită la Althorp

22 iulie 2024   Royals

Fratele mai mic al regretatei Prințese Diana are o relație foarte transparentă cu adepții săi din online.

Din păcate însă pentru el, șirul ghinioanelor pare că-l urmărește.

Contele Spencer s-a confruntat recent cu o situație extrem de neplăcută: el a fost nevoit să-și eutanasieze vineri câinele pe care îl avea de ani buni și care i-a fost atâta vreme un tovarăș de nădejde.

Fratele mai mic al regretatei Prințese Diana a adoptat un cățeluș în primăvară, anticipând parcă drama ce avea să urmeze cu cel matur.

Charles Spencer a fost încurajat în online de adepții săi, după ce fratele mai mic al Prințesei Diana a dezvăluit că iubitul său câine de companie, Otis, a trebuit „adormit” vineri seară.

Contele a distribuit o fotografie cu labradorul său credincios, în timp ce stătea în pragul vilei sale impunătoare de pe domeniul Althorp, în timp ce confirma vestea tristă. „Adio, Otis, minunatul nostru labrador, care a trebuit să fie adormit aseară”, a detaliat Charles. „Avea aproape 13 ani. Otis se va alătura acum tatălui său, Karoo, și bunicii, Ella, într-un loc frumos din parc la @althorphouse.”

Oamenii de îndată au sărit cu mesaje de condoleanțe și încurajare.

Și Karen Spencer a distribuit pe contul său un mesaj de rămas bun și o imagine rară, cu fiica cea mică a Contelui.

Pe domeniul vast Althorp toate sufletele iubite ale familiei Spencer odihnesc. Inclusiv aici se află mormântul Prințesei Diana, amenajat într-un soi de insuliță. Cumva, a devenit locul de veci perfect, departe de atenția media. Charles Spencer a creat acolo un loc de veci minunat pentru sora cea iubită, care a părăsit lumea aceasta fizică mult prea devreme.

Contele nu are un an excelent, dimpotrivă. În urmă cu puțin timp s-a aflat că divorțează de Karen, femeia care i-a dăruit și o fetiță.

De asemenea, Charles Spencer s-a deschis și cu privire la o dramă a tinereții, căci el a mărturisit că în timp ce se afla la internat în copilărie, a suferit abuzuri fizice și sexuale.

Se speculează că tensiunea retrăirii amintirilor abuzului i-a determinat pe Charles și Karen să divorțeze, iar în Mail on Sunday, Charles a dezvăluit: „Vreau doar să mă dedic tuturor copiilor mei și nepoților mei și îi doresc Karen toată fericirea în viitor."

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe