Charlotte Casiraghi are o nouă relaţie. Iată cu cine se iubeşte acum!

27 martie 2017   Royals

Are un trecut amoros destul de tumultuos! După ce s-a despărţit de tatăl copilului ei, Gad Elmaleh, Charlotte, nepoata lui Grace Kelly, părea că nu-şi mai găseşte liniştea sufletească! Acum, însă, Charlotte pare dispusă să mai dea o şansă iubirii!

Charlotte, împreună cu fostul iubit, Gad Elmaleh, şi fiul lor

S-a despărţit de Gad Elmaleh, cu care are un băieţel de trei ani, apoi s-a cuplat cu regizorul Lamberto Sanfelice, cu care părea că are o relaţie fericită. Din păcate, în luna mai, anul trecut, Lamberto confirma despărţirea de Charlotte: ”Păstrăm legătura. Suntem o familie”. De atunci,  Charlotte a intrat într-un con de umbră, dezamăgită, probabil, de eşecurile de pe plan sentimental.

Cu Lamberto Sanfelice, fostul iubit

Zilele trecute, însă, au apărut primele zvonuri cum că Charlotte şi-ar fi făcut viaţa amoroasă. Se crede că aceasta s-ar iubi acum cu producătorul Dimitri Rassam, fiul cel mare al actriţei franceze Carole Bouquet.

Dimitri Rassam, noul iubit

Cei doi au fost surprinşi petrecând timpul prin Paris şi-n noua reşedinţă din Barbizon a lui Charlotte. Nu ştim, însă, de când datează relaţia lor amoroasă şi nici dacă are şanse să fie una de durată. Publicaţia iHola! a fost cea care a publicat primele imagini cu cei doi!

Mai multe