Frații Charlotte și Louis au același hobby. Moștenitorul George nici nu vrea să audă de așa ceva!

25 octombrie 2024   Royals

Prințesa Charlotte și Prințul Louis își petrec parte din timpul liber făcând ceva de care fratele lor mai mare nu e pasionat. Care e hobby-ul celor doi copii regali?

George este mare amator de jocuri video și face tot ce-i stă în putință ca părinții lui să-l lase să joace atunci când programul îi permite acest lucru. Frații lui mai mici, însă, adoră să se uite la filme.

În timpul apariției sale la BAFTA în 2022, Prințul William a vorbit despre pasiunile pe care le au cei trei copii ai lui, făcând referire și la importanța limitării timpului petrecut în fața ecranelor.  

„În momentul de față, încercăm să limităm timpul petrecut cu jocurile video. Trebuie să fim atenți la acest aspect. Copiii mei sunt fascinați de ecrane. Mai ales George. El e mai interesat de gaming decât frații lui”, a început să povestească viitorul rege britanic.

„Ceilalți doi (n.r. adică Charlotte și Louis) sunt încă prea mici ca să fie atât de atrași de ecrane, însă adoră filmele. Iar mie îmi plac și filmele, și jocurile video!”, a adăugat prințul. În timp ce se afla, luna aceasta, la National Film and TV School, din sediul BAFTA, William a adus în discuție din nou felul în care cei trei copii ai lui își petrec timpul liber.

Într-o conversație lejeră cu Erik Scott, Prințul William a glumit că există mult conținut pe ecrane din care poate alege toată lumea și că cei mici „se luptă pe telecomandă” de cele mai multe ori, acasă. Dar, pe lângă acest lucru, Charlotte e încurajată să-și petreacă timpul și afară, lucru care a făcut-o să descopere fotbalul, plimbările cu bicicleta și salturile ei spectaculoase pe trambulina familiei.

După ce-a întâlnit-o pe simpatica prințesă la Commonwealth Games 2022, Directorul Executiv al Sports Aid, Tim Lawler, a spus despre Charlotte: „I-a plăcut atât de mult să-I vadă pe atleți la înot, dar este chiar și mai interesată de gimnastică!”.

Anul acesta, William a recunoscut că cel mai mic copil al său a devenit interesat de cricket, în ultima vreme. Cu alte cuvinte, un film bun, urmărit cu mare interes în fața televizorului, este tot timpul pe placul lui Louis și ai surorii sale, în timp ce fratele lor cel mare nici nu vrea să audă de filme, ci preferă jocurile video care sunt mult mai animate. Totuși, toți cei trei copii regali sunt încurajați să lase ecranele, pe cât posibil, să să se joace afară, în aerul proaspăt, sau să practice câte un sport ales chiar de ei, fie că e cricket, fotbal, gimnastică sau orice altceva.

foto - Profimedia

Mai multe