Chipeşul nepot al răposatei Ducese de Alba s-a însurat

9 octombrie 2018   Royals

El are 28 de ani, este superb şi are sânge regal. Este vorba despre Don Fernando Juan Fitz-James-Stuart y Solís-Beaumont, Duce de Huescar, nepot al răposatei Ducese de Alba. 

Ea este o spanioloaică superbă, pe numele ei Sofia Palazuelo, care a lucrat în PR pentru brandurile Oscar de la Renta şi Carolina Herrera în New York.

Ei bine, aceşti tineri mai cunoscuţi în Spania lor natală decât în lume au făcut o nuntă de basm sâmbăta trecută, la reşedinţa din secolul XVIII a familiei lui, şi anume Palatul Liria din Madrid.

Superbul mire nu este, însă, chiar un aristocrat nesemnificativ, ci moştenitorul Ducatului de Alba, fiul cel mare al lui Carlos Fitz-James Stuart şi al lui Matilde de Solís.

Tânărul a arătat şi mai chipeş în uniforma lui militară care reprezintă stema Cavaleriei Regala din Sevilia, în timp ce soţia lui a ales o rochie cu tăietură clasică şi simplă, creată de spanioloaica Teresa Palazuelo.

Printre cei 750 de invitaţi la nunta nepotului celei mai bogate femei din Spania s-a numărat şi un nume regal cu greutate, fosta Regină Sofia a Spaniei.

Soacra Reginei Letizia, mai exact.

Mai multe