Cine a stat în spatele divorţului Prinţesei Diana de Prinţul Charles? "Diana n-a vrut niciodată să renunţe la mariajul ei"

5 noiembrie 2021   Royals

Prinţesa Diana nu a vrut niciodată să divorţeze de Prinţul Charles, în ciuda infidelităţii acestuia.

Este dezvăluirea cea mai nouă pe care o face un istoric regal. În 1996, toţi erau şocaţi să afle că, după 15 ani de mariaj, Prinţul şi Prinţesa de Wales depun, în mod oficial, actele de divorţ. Asta în ciuda faptului că Diana şi Charles erau despărţiţi încă din anul 1992 şi duceau, fiecare, vieţi separate. Ei bine, se pare că Regina Elisabeta nu era deloc mulţumită de acest aranjament, suverana fiind cea care le-a cerut acestora să finalizeze divorţul.

Ca urmare a acestui lucru, Diana a primit o sumă compensatoare generoasă, dreptul de a locui în continuare în apartamentul ei din cadrul Palatului Kensington şi de a folosi titlul de Prinţesă de Wales. Emma Cooper, producătorul executiv al documentarului Diana, a declarat pentru un podcast că prinţesa n-a vrut niciodată să renunţe la acest mariaj.

"Regina a fost, de fapt, cea care a pus punct şi le-a spus că, dacă tot s-au despărţit, trebuie să şi divorţeze. E greu de spus dacă Diana şi-a dorit cu adevărat să facă asta. Din toate declaraţiile pe care le avem de la ea, tind să cred că i-a fost greu să accepte asta." Mai mult, Cooper susţine că, deşi Prinţesa Diana era conştientă de legătura dintre Charles şi Camilla, spera ca aceasta să ia sfârşit, la un moment dat.

Mai multe