Cine e fiica secretă a Prințesei Anne. Tânăra nu s-a întâlnit niciodată cu Zara Tindall și Peter Phillips

2 octombrie 2024   Royals

Prințesa Anne și căpitanul Mark Phillips au fost căsătoriți 16 ani. Înainte de a se căsători în 1973, au fost iubiți timp de 5 ani. În 1989, căsătoria s-a încheiat. În prezent, Prințesa Regală este căsătorită cu Sir Tim Laurence, un fost ofițer naval regal.

A doua căsătorie i-a adus Prințesei Anne fericirea. Totuși, în urma mariajului cu Mark Phillips, singura fiică a Reginei Elisabeta a devenit mamă de două ori. Mama fiice Zara și a fiului Peter. Alta a fost situația pentru Mark Phillips, căci el a devenit tată de trei ori.

Mai puțini oameni cunosc acest detaliu. Prințesa Anne are o fiică vitregă secretă, pe nume Felicity Tonkin.

Prințesa Anne are o fiică, pe Felicity Tonkin, în vârstă de 37 de ani, din aventura primului ei soț, Mark Phillips, dar care nu și-a întâlnit niciodată frații vitregi, pe Zara Tindall și pe Peter Phillips, scrie publicația Express.

Prințesa Anne a fost ocupată săptămâna aceasta să se întâlnească cu personalul Gurkha și cu familiile acestora în timpul unei vizite la Imjin Barracks din Gloucestershire. Prințesa Regală, în vârstă de 73 de ani, este sora mai mică a regelui Charles și o figură regală foarte iubită, adesea lăudată că este cea mai harnică membră regală.

Viața ei nu a fost deloc lipsită de peripeții. Sportivă și elegantă, Anne a fost o frumusețe în tinerețe.

În prezent, este căsătorită cu fostul ofițer al Marinei Regale Sir Tim Laurence, cu care s-a măritat în 1992. Cu toate acestea, cei doi copii ai ei - Peter Phillips, de 46 de ani și Zara Tindall, de 43 de ani - provin din prima ei căsătorie cu Mark Phillips, de 75 de ani, olimpic ecvestru, câștigător al medaliei de aur.

Anne și Phillips s-au căsătorit în 1973, după ce s-au întâlnit înainte timp de cinci ani. În ciuda faptului că relația lor era sub tensiune, s-au separat abia în 1989.

Anne nu avea de gând să divorțeze, dar situația s-a schimbat în 1991, când s-a aflat că Phillips avea un copil din flori cu o profesoară de artă din Noua Zeelandă.

Heather Tonkin a născut-o pe Felicity în 1985, după aventura din 1984 cu Phillips. Identitatea ei a fost ascunsă timp de șase ani, dar când adevărul a ieșit la iveală, a stârnit unul dintre cele mai zgomotoase scandaluri regale, relatează Scottish Daily Expres.

Felicity nu și-a întâlnit niciodată frații vitregi Zara și Peter. Se spune că cei doi au însă o relație bună cu Stephanie Phillips, sora lor vitregă din a doua căsătorie a tatălui lor cu Sandy Pflueger.

Foto: GettyImages

Mai multe