Cine este blonda din braţele Prinţului Harry?

8 iunie 2016   Royals

Prince Harry

Pe simpaticul roşcovan din familia regală britanică nu l-am mai văzut de vreo doi ani implicat într-o relaţie serioasă, ultima lui iubită fiind frumoasa Cressida Bonas, astăzi o actriţă în devenire.

Aşa că prinţul de 31 de ani pare a fi singur şi disponibil, prilej pentru presă să facă speculaţii legate de orice femeie cu care apare împreună.

Cel mai recent, Harry a dat de bănuit după ce a apărut foarte apropiat de cântăreaţa britanică Ellie Goulding, în culisele unui meci de polo organizat în Coworth Park, Berkshire.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Martorii au mers până acolo încât au susţinut că i-au văzut pe cei doi îmbrăţişaţi mai mult decât prieteneşte, ba chiar că s-ar fi sărutat.

O sursă citată de ziarul The Sun susţine că după meciul de polo a urmat o petrecere nocturnă unde au fost interzise fotografiile, astfel încât vedetele invitate să se simtă mai în largul lor.

„Harry şi Ellie au mers cu un grup mai mare, care l-a inclus şi pe Tom Hardy, dar n-au avut ochi decât unul pentru celălalt. Au petrecut foarte mult timp stând unul lângă altul sub o pătură. Înainte ca Harry să plece, Ellie l-a sărutat şi a plecat şi ea după cinci minute“, susţine sursa.

Mai multe