Cine o poartă mai bine? Prinţesa Sofia, inspirată de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

18 iunie 2018   Royals

Ţinutele noii Ducese de Sussex au devenit inspiraţie şi pentru alte capete încoronate. De curând, Prinţesa Sofia a Suediei s-a inspirat din garderoba lui Meghan pentru o apariţie publică.

Rochia lui Meghan, inspiraţie pentru alte capete regale

Rochia Stella McCartney pe care Meghan Markle a purtat-o la recepţie de după ceremonia religioasă a fost luată drept inspiraţie de către Prinţesa Sofia a Sudiei. Aceasta din urmă a purtat o versiune extrem de asemănătoare a rochiei lui Meghan la Polar Music Prize, un eveniment care a strâns laolaltă toată familia regală suedeză.

Diferenţa între cele două rochii a făcut-o culoarea, Prinţesa Suediei optând pentru un verde smarald, în timp ce Meghan a ales-o pe alb, dat fiind faptul că era recepţia nunţii sale. Şi accesorizarea a fost uşor diferită, căci Meghan a purtat bijuterii cu diamante şi pantofi albi, pe când Sofia a mers pe ideea de ”golden touch”. Ea a ales un clutch auriu, stilettos asortaţi şi bijuterii discrete, tot pe auriu.

Prinţesa Sofia s-a inspirat din garderoba lui Meghan Markle

Anterior, designerul Stella McCartney anunţase că va recrea rochia lui Meghan şi că va fi disponibilă pentru publicul larg. Astfel, în prezent, se găsesc 23 rochii albe, ca ale lui Meghan, şi alte 23 în negru, într-o colecţie capsulă, numită ”Made with Love”.

Cine o poartă mai bine?

foto: arhivă

Mai multe