Cine sunt cei cinci nepoți rar văzuți în public ai Reginei Camilla?

31 octombrie 2022   Royals

Noua regină consoartă are nu mai puțin de zece nepoți, dacă-i punem la număr și pe cei de soț, ai Regelui Charles. 

Camilla a vorbit deseori despre împlinirea pe care i-o dă faptul că este bunică și despre cât de mult îi place să-și „răsfățe” micii nepoți. Regina Consoartă poate fi considerată și bunica copiilor Prințului William și ai Prințului Harry, deoarece s-a căsătorit cu bunicul lor, Regele Charles, în 2005, înainte de a se naște vreunul dintre ei, dar are și nepoți biologici care trăiesc feriți de lumina reflectoarelor.

După cum bine știm, Camilla a fost soția lui Andrew Parker-Bowles din 1973 până în 1995, iar fostul cuplu a avut împreună doi copii.

Fiul lor cel mare, scriitorul și criticul culinar Tom Parker-Bowles, s-a născut în 1974 și s-a căsătorit cu editorul de reviste Sara Buys în 2005, dar perechea a divorțat în 2018.

Înainte să se despartă, Tom și Sara au avut o fiică, Lola, născută în 2007, și un fiu, Frederick, venit pe lume în 2010. Al doilea copil al Reginai Camilla, Laura, de profesie curator de artă, s-a născut 1978 și s-a căsătorit în 2006 cu contabilul Harry Lopes. Fiica Laurei, Eliza, s-a născut în 2008, iar gemenii Gus și Louis au venit pe lume anul viitor.

Eliza a fost, de altfel, și domnișoară de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton de pe 29 aprilie 2011, când nepoata Camillei avea doar trei ani.

Deși cei cinci nepoți Parker-Bowles nu sunt văzuți prea mult în public, Tom și Laura și familiile lor au participat la înmormântarea Reginei Elisabeta, pe 19 septembrie.

Citată de publicația Tatler, Camilla a spus despre nepoții ei: „Este foarte drăguț (să fii bunică) pentru că nu ai întreaga responsabilitate. Poți să petreci cu ei un timp minunat, să-i răsfeți și să le oferi toate lucrurile pe care părinții lor nu le permit.”

Foto: Profimedia

Mai multe