Cine sunt nepoatele lui Grace Kelly care trec aproape neobservate la Palatul de Monaco

11 aprilie 2023   Royals

Familia princiară din Monaco este una foarte numeroasă, care nu se oprește la Prințul Albert, Prințesa Charlene și copiii lor.

Noua generație a dinastiei Grimaldi conține și nume mai puțin cunoscute la palatul monegasc, însă cu același grad de rudenie cu cea mai celebră figură din Monaco, legendara Grace Kelly.

Nu doar fiicele acesteia, Prințesa Stéphanie și Prințesa Caroline, amintesc de fostul superstar de la Hollywood, care a părăsit Cetatea Filmului pentru a se căsători cu Prințul Rainier al III-lea de Monaco.

Regretata Prințesă de Monaco are și numeroși nepoți, cea mai strălucitoare dintre aceștia fiind Charlotte Casiraghi, fiica lui Caroline, o tânără de o frumusețe incontestabilă.

Dacă pe Charlotte o cunoaște toată lumea, verișoarele ei ceva mai tinere, Pauline Ducruet și Camille Gottlieb, fiicele Prințesei Stéphanie, nu sunt chiar niște figuri foarte populare printre admiratorii regali. Și asta pentru că cele două tinere sunt și niște membre ale familiei princiare ceva mai discrete, la fel cum se întâmplă și cu mama lor, în aceste zile. 

Camille Gottlieb este fiica în vârstă de 24 de ani a Prințesei Stéphanie cu fostul ei bodyguard, Jean Raymond Gottlieb, iar sora sa de mamă, Pauline Ducruet, în vârstă de 28 de ani, provine din căsnicia prințesei cu un alt fost bodyguard, Daniel Ducruet.

Stephanie și Ducruet au devenit părinți de două ori, înainte să ajungă la altar: primul s-a născut fiul lor, Louis, în 1992, apoi a venit pe lume și fiica Pauline, în 1994. Cu toate acestea, mariajul prințesei cu fostul ei bodyguard a durat doar un an, din 1995 până în 1996, când fiica lui Grace Kelly a cerut divorțul pe motiv de infidelitate a soțului ei.

Ei bine, cea mai recentă apariție a surorilor Camille și Pauline a fost la liturghia oficiată în memoria bunicului lor, Prințul Rainier, care a avut loc pe 5 aprilie, la Catedrala din Monte-Carlo. Puțini admiratori regali le-au recunoscut la reuniunea familială pe fiicele lui Stephanie, două prezențe rezervate, așa cum sunt de cele mai multe ori, în existența lor din principat.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe