Cine sunt prietenii Prințului Harry din Marea Britanie. Ducele ar fi hotărât să se întoarcă acasă

18 octombrie 2023   Royals

Ei sunt prietenii apropiați ai Prințului Harry, care caută să cumpere o casă și să se întoarcă în Marea Britanie!

Prințul Harry ar căuta să cumpere o casă în Marea Britanie, deoarece se pare că vrea să își împartă timpul între țara sa natală și SUA, decizia provocând, se pare, discuții între el și soția sa, Meghan Markle. Cuplul regal s-a mutat în SUA în 2020, după ce a renunțat la îndatoririle lor regale.

De atunci, s-au înstrăinat de familia regală britanică și au lansat de-a lungul anilor diverse bombe despre apropiații lor. Chiar la începutul acestui an, Harry și Meghan au fost chiar rugați să părăsească Frogmore Cottage după ce și-a publicat cartea de memorii, Spare, care a dezvăluit o mulțime de detalii din culisele vieții regale. 

Acum, The Express dezvăluie cine sunt prietenii apropiați ai Prințului Harry din Marea Britanie. 

Tom Inskip

Tom Skippy Inskip e unul dintre cei mai vechi prieteni ai Prințului Harry. Cei doi au mers împreună la Colegiul Eton și se bucurau de ieșiri regulate în oraș.

Tatăl său, Owen Inskip, este un prieten al Regelui Charles. Harry și Tom s-au certat în legătură cu relația prințului cu Meghan ca regală, însă s-au împăcat după nașterea Prințului Archie și după ce soacra lui Tom a decedat.

Guy Pelly

Guy - cunoscut drept "bufonul curții" și "petrecărețul" cercului este apropiat de Prințul Harry de ani de zile. Mama sa, Lady Carolyn Herbert, a fost, de asemenea, prietenă apropiată cu regretata Prințesă Diana. 

Supranumit de unii "al treilea frate", Guy este, de asemenea, prieten cu Prințul William și a organizat petrecerea de burlaci a moștenitorului tronului, în timp ce ambii frați au participat la nunta acestuia.

Charlie van Straubenzee

Charlie, împreună cu cei doi frați ai săi, Thomas și Henry, care au murit într-un accident de mașină în 2002, sunt și ei unii dintre cei mai vechi prieteni ai Ducelui. Cu toții au frecventat Școala Ludgrove și au rămas prieteni până când au devenit adulți.

Harry a scris în memoriile sale că fratele lui Charlie, Henry, a murit "la fel ca mama" - așa cum și Diana murise într-un accident de mașină la Paris în 1997. 

Mark Dyer

Poreclit Marko, Dyer a fost un consilier regal și un protector de încredere al Ducelui, care îl respecta pentru că era "un roșcat extremist și pentru că își asumă acest lucru". Marko, care era adesea văzut de tânărul Harry ca fiind "al doilea tată" al său, l-a dus chiar și pe prinț în Botswana. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe