Conflict vestimentar evitat cu ajutorul Reginei Elisabeta! Soția lui Boris Johnson a dezvăluit acum totul

12 septembrie 2023   Royals

Carrie Johnson, soția fostului premier Boris Johnson, a postat o fotografie cu memoriul scris și trimis de echipa Reginei Elisabeta, pe vremea când aceasta trăia. Mesajul l-a făcut public la un an de la moartea monarhului.

Vineri, 9 septembrie, la un an de la moartea Reginei Elisabeta, soția lui Boris Johnson, Carrie Johnson, a postat pe Instagram un omagiu în care arată un mesaj pe care l-a primit în timpul unei întâlniri pe care a avut-o cu monarhul la una dintre reședințele scoțiene ale familiei regale. 

Regina Elisabeta se retrăgea în mod tradițional la Castelul Balmoral pentru o vacanță privată în fiecare vară, unde familia și prietenii se adunau împreună. Și prim-miniștrii erau invitați! Într-o notă scrisă de mână, tipărită pe antetul Balmoral, mesajul nedatat spunea: „Doamnă, Majestatea Sa va purta o rochie de cocktail albastră pentru cina din această seară".

Oferind mai multe detalii în descriere, Carrie Johnson a scris: „Am păstrat acest bilet care a fost lăsat pe perna mea când am stat la Balmoral. Cât de norocoasă mă simt că am reușit să o întâlnesc și să vorbesc puțin cu ea. Am fost atât de norocoși că a fost regina noastră".

Boris Johnson a fost prim-ministru și lider al Partidului Conservator din 2019 până în 2022 și a fost cel de-al 14-lea prim-ministru din timpul domniei istorice de 70 de ani a Reginei Elisabeta. Fostul primar al Londrei a rememorat relația sa cu regretata suverană într-un eseu din 1 septembrie pentru Daily Mail. În cadrul interviului el a făcut mai multă lumină asupra îndrumărilor ei de stil.

„Toți premierii ei au avut experiența suprarealistă de a merge la Balmoral și de a o privi de aproape pe cea mai longevivă regină a Marii Britanii", a explicat el.  „Am acceptat din mâna ei cârnații preparați la grătar de Prințul Philip și am încercat să o ajutăm să împacheteze totul în cutiile ei speciale Tupperware. Mă aștept ca fiecare premier să fi fost destul de nervos la sosire".

„În prima seară, am găsit un bilet pe pat pentru Carrie", a continuat el. „'Doamnă, Majestatea Sa va purta o rochie de cocktail albastră pentru cina din această seară'. Nu cred că Carrie împachetase ceva asemănător, dar a fost o informație utilă", a glumit Boris Johnson despre escapada de la Balmoral, unde sporturile în aer liber, drumețiile și picnicurile au mereu loc. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe