Cresc frumos! Gemenii Prinţului Albert şi ai Prinţesei Charlene, o nouă apariţie adorabilă

4 septembrie 2017   Royals

Adorabilii gemeni ai Prinţului Albert şi-ai Prinţesei Charlene de Monaco au fost, din nou, în centrul atenţiei la tradiţionalul picnic de sfârşit de vară care a avut loc pe 1 septembrie, în capitala Principatului.

Albert şi Charlene, însoţiţi de gemenii Gabriella şi Jacques

Copiii lui Charlene au doi ani

Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques, în vârstă de doi ani, au fost îmbrăcaţi în hăinuţe asemănătoare pentru evenimentul care a avut loc în parcul Princesse Antoinette din Monaco. Părinţii lor au ales pentru această ocazie ţinute elegante de zi, Charlene alegând un compleu all black cu bluză şi pantaloni, în timp ce soţul ei a preferat sacou şi pantaloni de vară.

Mama şi fiica

Tatăl şi fiul

Familia suverană, invitată de onoare la picnic

Cu această ocazie am putut observa o schimbare stilistică în ceea ce priveşte coafura prinţesei de 39 de ani, Charlene alegând o culoare blond platinat pentru păr şi o tunsoare puţin schimbată faţă de pixie-ul scurt pe care l-a afişat în această vară.

Gemenii de Monaco au fost însoţiţi la eveniment şi de verişorul lor mai mare, Melchior de Massy, ţinut la rândul lui de mână de Prinţesa Charlene.

La picnicul monegasc s-a cântat, s-a dansat şi s-a ţinut chiar şi o slujbă religioasă, iar micuţii gemeni ai suveranului de Monaco s-au simţit foarte bine în mijlocul supuşilor.

Foto: Hepta

Mai multe