Crudă şi răzbunătoare, o altă faţă a Prinţesei Diana! Cum şi-a pedepsit fosta soţie a Prinţului Charles mama vitregă

16 februarie 2021   Royals

Cu mult înainte de divorţul dramatic al prinţesei Diana de prinţul Charles, în familia regală a mai existat o separare la fel de complicată.

Documentarul Royal House of Windsor dezvăluie detalii din copilăria tulbure a Prinţesei Diana, care a asistat la divorţul tumultuos al părinţilor ei, şi modul în care ea şi fraţii ei au devenit personaje principale în lupta pentru custodie.

Tatăl Dianei a obţinut în 1969 custodia completă a copiilor săi, asta după divorţul de mama Dianei, Frances Shand Kydd.

Earl Spencer s-a recăsătorit aproximativ şapte ani mai târziu cu contesa Raine Spencer. Copii au câştigat astfel o mamă vitregă, dar, din păcate, lucrurile nu au decurs conform planului.

În 1989, prinţesa Diana se afla la casa familiei sale din Althorp, în Northamptonshire, când a a avut o altercaţie cu mama ei vitregă. Prinţesa, care avea atunci 28 de ani, a împins-o atât de tare pe Raine, încât aceasta a căzut pe scări.

În documentarul Princess Diana’s ‘Wicked’ Stepmother, fostul asistent personal al lui Raine, Sue Howe, a spus că mama vitregă a Dianei a fost „rănită” în acel incident. A fost un lucru crud şi a dovedit că nu are inimă.

Prinţesei Diana, fratelui ei, Charles, şi surorilor, Jane şi Sarah, nu le-a plăcut prea mult Raine. De fapt, au dispreţuit-o din primul moment în care a cunoscut-o. Biograful regal Penny Junor crede că cei patru erau obişnuiţi să nu îşi împartă tatăl cu nimeni, iar apariţţia lui Raine a schimbat lucrurile, aşa s-a terminat totul într-un haos.

Când Earl Spencer a murit în 1992, copiii şi-au dat mama vitregă afară din casa lor din Althorp , iar ea a plecat să locuiască într-o casă din oraş, pe care o primise de la soţul ei prin testament.

Fostul majordom al Prinţesei, Paul Burrell, a dezvăluit că, în ultimii trei ani de viaţă, Diana s-a împăcat cu mama vitregă. La acea vreme, Raine era căsătorită cu contele francez Jean-Francois de Chambrun şi începuse să îi scrie scrisori fostei sale fiice vitrege.

În mod surprinzător, Diana i-a invitat pe Raine şi pe noul ei soţ la prânz şi de atunci, cele două femei au devenit foarte apropiate. „Trebuie să-ţi mulţumesc. Ştiu că l-ai iubit profund pe tatăl meu şi îşi sunt recunoscătore pentru toţi anii de fericire pe care i-ai dat’, i-a spus Diana mamei sale vitrege,

Astăzi, niciuna dintre ele nu mai e în viaţă. Diana a fost ucisă într-un accident de maşină în 1997, în timp ce Raine a murit de cancer în 2016.

Mai multe